Jewish_Power_Gas
#jysk (╯°□°)╯︵ ┻━┻
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
L3onek
L3onek
@Jewish_Power_Gas wejdź sobie w dowolny sklep z meblami wysyłka to od 50zl w górę, wiec to mnie nie dziwi
1
MateriaBarionowa
@Jewish_Power_Gas: liczyłeś na list ekonomiczny za 5zł a w środku komoda?
1
S.....n
@Jewish_Power_Gas: A jest dostępna w sklepie czy tylko online?
0
czteropak
@Jewish_Power_Gas
@Suheil-al-Hassan

Ta komoda dostępna jest normalnie w sklepach. Zrób zamówienie z odbiorem w sklepie ewentualnie idź i kup. Poza tym łączna waga komody (2 paczki) na pewno będzie wyższa niż 30kg więc i koszt wysyłki nie powinien dziwić.
0
S.....n
@czteropak: No to zawsze można kupić na miejscu, click and collect albo dostawa ze sklepu, i tak wyjdzie taniej.
0
czteropak
@Suheil-al-Hassan wszedlem właśnie na stronę i widzę że jest tylko online. Co nie zmienia faktu że taniej wyjdzie w sklepie. Sprawdź czy w jakimś pobliskim jysk jest ta komoda dostępna,jeśli nie to zamówią Ci ją bez dodatkowych kosztów.
0
czteropak
@Suheil-al-Hassan nie do ciebie miało być wiec wołam @Jewish_Power_Gas
0
S.....n
@czteropak: To nie ja ją kupuję, tylko OP. Jeśli ta komoda ma status 42 to jest dostępna tylko online i żaden sklep mu jej nie zamówi.
0
czteropak
@Suheil-al-Hassan jeśli ma status 42 to znaczy ze raczej nie zobacZy jej na żywo w sklepie. Każdy sklep może ją zamówić. Z art tylko online sklep nie zamowi art ogrodowych, materacy i kołder. Meble jak najbardziej.
0
S.....n
@czteropak: Nigdy nie zamawialiśmy artykułów z kodem 42. Nie było takiej możliwości.
0
czteropak
@Suheil-al-Hassan a pracujesz jeszcze w JYSK? Można spokojnie zamówić każdy mebel. Pod warunkiem ze jest na stanie w Radomsku.
0
S.....n
@czteropak: Już nie. Gdy pracowałem to nigdy ich nie zamawialiśmy, jeszcze musieliśmy się z takimi meblami ze zwrotów bujać.
0
czteropak
@Suheil-al-Hassan teraz zamawiasz normalnie. A przyvzwrotach z online albo zmianie statusu traktujesz jak 81.
0
S.....n
@czteropak: Może tak, gdzie pracujesz?
0
czteropak
@Suheil-al-Hassan W JYSKU( ͡º ͜ʖ͡º)
0
S.....n
@czteropak: Śmieszek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0