Ta komoda dostępna jest normalnie w sklepach. Zrób zamówienie z odbiorem w sklepie ewentualnie idź i kup. Poza tym łączna waga komody (2 paczki) na pewno będzie wyższa niż 30kg więc i koszt wysyłki nie powinien dziwić.
@Suheil-al-Hassan wszedlem właśnie na stronę i widzę że jest tylko online. Co nie zmienia faktu że taniej wyjdzie w sklepie. Sprawdź czy w jakimś pobliskim jysk jest ta komoda dostępna,jeśli nie to zamówią Ci ją bez dodatkowych kosztów.
@Suheil-al-Hassan jeśli ma status 42 to znaczy ze raczej nie zobacZy jej na żywo w sklepie. Każdy sklep może ją zamówić. Z art tylko online sklep nie zamowi art ogrodowych, materacy i kołder. Meble jak najbardziej.
Myślicie, że jest szansa na obniżenie raty kredytu na 3 miesiące w banku? Bo wziąłem kredyt jakiś czas temu, ale straciłem pracę i ciężko mi się wyrobić z ratami. Chce się dziś udać do placówki i zapytać.
źródło: comment_joaLDVLAAGUdYoFFt8A6kwbIWgpoXZz1.jpg
Pobierz@Suheil-al-Hassan
Ta komoda dostępna jest normalnie w sklepach. Zrób zamówienie z odbiorem w sklepie ewentualnie idź i kup. Poza tym łączna waga komody (2 paczki) na pewno będzie wyższa niż 30kg więc i koszt wysyłki nie powinien dziwić.