Aktywne Wpisy
Filippa +242
Przecież Babiarz to odzwierciedlenie przeciętnego wykopka o mentalności wujka Staszka na weselu.
Żadnemu człowiekowi o zdrowych zmysłach nie chce się słuchać boomerskich wysrywów i żartów albo o dymaniu, sraniu, rzyganiu albo wszędzie wciskania polityki.
A prawacki kwik i trzask dup aż miło słyszeć.
Pojawiły
Żadnemu człowiekowi o zdrowych zmysłach nie chce się słuchać boomerskich wysrywów i żartów albo o dymaniu, sraniu, rzyganiu albo wszędzie wciskania polityki.
A prawacki kwik i trzask dup aż miło słyszeć.
Pojawiły
robert5502 +98
Prawakom ostatnimi dniami wywalilo wszystkie bezpieczniki uwarunkowane religijną tresura. Obrażonych, urażonych i porażonych jest bez liku.. Dawno nie widzialem takiej histerii. Wszystko po fragmencie ceremonii otwarcia igrzysk, pozniej przy zawieszeniu lizusa Kurskiego "wstało " im jeszcze turbo.
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
#prawojazdy #polskiedrogi #polakicebulaki
@Karbon315: i zdrowy rozsądek nie może podpowiedzieć nic innego, niż "mam prawko, mogę jeździć zawsze, wszędzie, popełniać błędy i uczyć się na nich"
Z perspektywy kierowcy z prawie 10 letnim stażem i dobrze 300k przejechanym, wypadki grożące śmiercią zdarzają się przez nadmierną brawurę.
nie dość, że nie umiałeś się włączyć płynnie do ruchu to jeszcze ci silnik zgasł
@HamsterPL: Życie zweryfikowało umiejętność ruszania.
@zaqwsxdsa: Czyli wsiadłbyś do auta rajdowego i jechałbyś 150km/h przez finlandzkie lasy? W końcu na tym nauka polega.
@Karbon315 mam prawko od ponad 7 lat, przejechane koło 100k myślę i nadal stresuje mnie jazda w dużym ruchu w mieście i nadal gdy ktoś mnie strąbi to jest to dla mnie stresująca sytuacja.
A samochód każdemu może zgasnac, kolega chyba manualem nie jezdzi że tego nie wie. Xd
Nigdy nie trąbilam w takiej sytuacji, generalnie trąbię praktycznie tylko wtedy gdy ktoś mi się przed maskę wpieprzy albo widać że zasnal na skrzyzowaniu i nie
Komentarz usunięty przez autora
@mojwa: przecież to jedna z najmniej stresujących sytuacji na drodze