Aktywne Wpisy
MistrzKowalski +266
Jak mnie #!$%@?ą byli alkoholicy, ze swoimi gadkami moralnymi. Nie pije taki dopiero od paru lat, a najpierw #!$%@?ł życie sobie i swojej rodzinie zszedł na dno, robił już za podczłowieka, a teraz mnie staremu co ma normalną rodzinę, odchował już dzieci, które tez są nauczone, że "alkohol to pije się z głową, a nie zakąską" będzie #!$%@?ł farmazony na temat alkoholu. Najchętniej przypierdzieliłbym takiemu w pysk, aż by się nogami nakrył,
Emeryt_Konto +13
Pod tym tagiem prezentujemy najlepsze dziennie oferty ze sklepów #rosegal #dresslily
Wszystkie nasze propozycje znajdziesz na naszej grupie facebook : Ali najlepsze FB
lub na naszej stronie www : Alinajlepsze.pl
---------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany do naszej listy po prostu wpisz Wołaj @alinajlepsze lub dołącz do naszej mikrolisty
----------------------------------------------------
Poniżej dzisiejsze promocje ze sklepów
Rosegal
1 gocomma New Fashion Electric Fly Trap Device with Trapping Food kupon DSRGJUN1 Cena $9.50
2 Alfawise HTV - 777 5V 1A Dual USB Ports Adapter Charger with Sensitive Light-sensor Night Light kupon DSRGJUN3 Cena $0.89
3 3pak Alfawise HTV - 777 5V 1A Dual USB Ports Adapter Charger with Sensitive Light-sensor Night Light kupon DSRGJUN4 Cena $2.49
4 ABS Multifunction Foldable Plastic Teaching Ruler kupon DSRGJUN5 Cena $1.99
5 EAGET T1 Class 10 80MB/s TF Card 32GB kupon DSRGJUN7 Cena $4.86
6 AQara Cube Smart Home Controller 6 Actions Operation for Smart Home Device kupon ZNBH82 Cena $8.99
7 2PCS Pork Meat Handler Pull Shred Bear Claw Barbecue Forks kupon KSCV23 Cena $1.52
Dresslily
8 Saxophone Singing Dancing Simulation Electric Bluetooth Sun Flower Plush Toy kupon DLCC47 Cena $13.99
9 Shock-You-Friend Electric Shock Car Remote Control kupon DLCC48 Cena $1.50
10 Flowing LED Glowing USB Charging Data Cable For Android kupon DLCC49 Cena $2.99
11 Health Monitoring Wrist Blood Pressure Monitor kupon QPP13E2 Cena $7.69
12 LERAVAN Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine Acupuncture Snap-on Electrode Pads Body Patch kupon DDSRRT1 Cena $15.50
13 Alfawise JD - T8610 - Q2 360 Degree Wireless WiFi IP Camera LED Bulb Cam Home Security System kupon DSDLNEW1 Cena $18.99
#xiaomi #alfawise
Oferty bez refa