Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Redoxy: Za każdym razem jak ludzie wieszczyli, że to koniec Rafatusa bo tak #!$%@?ł, że niczym już nie da rady zaskoczyć, Prezes wchodził na jeszcze wyższy level patologii i pokazywał, że jest jeszcze dużo granic do przekroczenia. Więc radze powstrzymać się ze skreślaniem go ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Redoxy co do tych upodleń to kto według ciebie jest większym patolem ludzie którzy zapłacili 500 zł zeby zobaczyć jak ktoś sra czy rafatus który wyczaił bande frajerów od której może ciągnąć kase za coś co robimy wszyscy ,nie wiem jak wy ale mi za sranie nikt kasy nie dał mało tego jak raz na dworcu musiałem iść do kibelka bo pociąg sie spoźniał 40 min to do automatu musiałem wrzucić
  • Odpowiedz
@Redoxy co do tych upodleń to kto według ciebie jest większym patolem ludzie którzy zapłacili 500 zł zeby zobaczyć jak ktoś sra czy rafatus który wyczaił bande frajerów od której może ciągnąć kase za coś co robimy wszyscy ,nie wiem jak wy ale mi za sranie nikt kasy nie dał mało tego jak raz na dworcu musiałem iść do kibelka bo pociąg sie spoźniał 40 min to do automatu musiałem wrzucić
  • Odpowiedz