chciałem tu coś krótko napisać o TBHC ale wyszedł mi esej na 700 słów którego i tak nikt normalny by nie przeczytał, więc powiem tylko, że płyta jest naprawdę spoko i imo to drugi najlepszy ich album po humbugu, tylko bardzo boję się o koncert na openerze, bo najnowsze setlisty to ponury żart
@chap95: Ten album wydaje mi się bardziej pod małe hale niż wielkie festiwale:). Genialnie byłoby ich usłyszeć w takim klimacie jak np: Portishead w ocynkowni Krakowie.
@mariokit: zdecydowanie tak, no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :D. opener musi wystarczyć przynajmniej na teraz. podobna historia z the last shadow puppets - ja jestem psychofanem, ale koncert na opku mnie trochę rozczarował, częściowo właśnie przez akustykę, bo to zdecydowanie muzyka pod halę, na festiwalach średnio to grało.
#arcticmonkeys #opener
podobna historia z the last shadow puppets - ja jestem psychofanem, ale koncert na opku mnie trochę rozczarował, częściowo właśnie przez akustykę, bo to zdecydowanie muzyka pod halę, na festiwalach średnio to grało.