Aktywne Wpisy
AIicja +4
Możecie mi wytłumaczyć dlaczego biali chłopcy mają taki wielki problem z tym że Polkom podobają się czarnoskórzy?
Nie raz słyszałam obelgii albo opinie od kolegów że "nigdy by nie chciał być z laską która była z czarnym". Sami macie tysiące różnych chorych fantazji a to że dziewczyna ma ochotę na kogoś danej rasy uważacie za jakieś #!$%@?. Może znajdźcie sobie murzynkę też czy coś. Nic tak nie odpycha kobiet jak kompleksy i
Nie raz słyszałam obelgii albo opinie od kolegów że "nigdy by nie chciał być z laską która była z czarnym". Sami macie tysiące różnych chorych fantazji a to że dziewczyna ma ochotę na kogoś danej rasy uważacie za jakieś #!$%@?. Może znajdźcie sobie murzynkę też czy coś. Nic tak nie odpycha kobiet jak kompleksy i
sznioo +217
Co zrobic jak jeden z Mirków ciagle pisze do mnie o swojej depresji i ze ma mysli by sie zabic? Mowilem mu juz pierdyliard razy, ze musi isc do psychiatry, a on dalej, ze nie. Szkoda chlopaka, ale co ja moge mu jeszcze odpisywac, ze mu zle.. Zglosic go gdzie? #kiciochpyta #depresja #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez autora
W czym problem?
Gdyby chciał się zabić i depresje miał zaawansowaną do tego stopnia by tak nadgorliwie z tym się nie obchodził
Chce się zabić, niech się zabija
Ktoś taki niech pomyśli wcześniej o bliskich swoich co będą czuli jak mu będzie już wszystko jedno
Osobiście nie poszedłbym do samobójcy na pogrzeb ani na cmentarz nie ważne jak bardzo byłaby mi ta osoba bliska