Aktywne Wpisy
FuckYouTony +208
Miałem nie iść na wybory, bo sądziłem, że PiS i tak wygra. #!$%@? mać, po tej debacie, po tym co mówił, i jak mówił,Morawiecki, i to jak agresywni byli "prowadzący", postanowiłem, że idę i będę namawiał każdego kto nie chce iść, żeby zagłosował przeciwko tej chołocie i wsadził ja do więzienia.
Serio, nie interesuje mnie czy głosujesz na KO, Trzecią Drogę, Konferencję czy Lewicę - jesteś już zajebisty/zajebista.
#debata
Serio, nie interesuje mnie czy głosujesz na KO, Trzecią Drogę, Konferencję czy Lewicę - jesteś już zajebisty/zajebista.
#debata
sebek_r +279
Nie zgadzam się z ludźmi, którzy mówią, że film Oskarka jest słaby i nie dowiózł. Moim zdaniem młody #!$%@?ł kawał dobrej roboty. Ludzie dzisiaj są już tak przebodźcowani i sami nakręcili taki hype, że chyba tylko filmiki z twardą pedofilią w wykonaniu popularnych influencerów zrobiłyby na nich "odpowiednie" wrażenie. Konopskyy w dobrym stylu, bez przesadnego znęcania się nad antybohaterami zwrócił uwagę na ważny społecznie temat seksualizacji contentu dla dzieci w internecie. Pokazał
#burza