Aktywne Wpisy

Adolf_Cartman +14
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę

WielkiNos +139
Zgadnijcie kto właśnie wrócił z miesięcznej banicji za rasizm xd

Kupiłem słuchawki douszne ksiajomi HD, niby te ulepszone, z poprawionym dźwiękiem w porównaniu do poprzednich, co za gowno! Niech jeszcze raz przeczytam że dźwięk można porównać do słuchawek za 150 złotych lub nawet 250 to wydrukuje recenzje debila, znajdę #!$%@? i wepchnęła mu do gardła. Dałem za nie ok 65 Zeta, nijak się mają do Sennheiser cx3.00 gdzie rozdzielczość i jakość są w cholerę lepsze gdzie jest jako taka scena, gdzie głos nie brzmi jak rzeź szmatę. Nawet scullhandy za 40 zeta brzmią lepiej. Ratuje je tylko wykonanie i zajebisty pilot na kablu.
źródło: comment_Nie9xK4vBPywevnDfMbkYVLIYYF6sufc.jpg
Pobierz