Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem akcji unsub czy zgłaszania grubego. O to chodzi że kłamie, jest obesrany, ma rozdwojenia jaźni i czasami odpala dymy, po to się go ogląda, jak chcecie kogoś 'normalnego' to oglądajcie nitrozyniaka jak szyka żony na ome czy Meduzy co z głosem z modulatora kupuje krowe na olx. Nie bronię przy tym magicznego, jak się wydurnił to trzeba go jechać ale na boga nie zgłąszać kanał czy dawać mu unsuby, niech tyje, niech zapuszcza te łoniaki na bronie, niech jeszcze bardziej mu odwala, po to go czasami odpalam. Widzę że dla niektórych magical stał się jakimś bogiem i teraz jest płacz że to oszust, ile wy macie lat? Ja o tym wszystkim wiem od czasu pierwszego niespelnionego celu po legendarnym remoncie.
#danielmagical
  • 8
@bez_zadnego_trybu: psychologia tłumu. Też nie rozumiem akcji z nagłym zgłaszaniem go teraz. To tak jakby pluł im w twarz przez rok i każdy udawał, że tego nie widzi, a teraz nagle się pobudzili xD Ja od początku wiedziałem, że jest lawirantem i kłamczuszkiem, ale oglądałem ten strim POMIMO TO a nie DLATEGO, że taki jest. Generatorami dymów są i tak Goha z Jacą oraz randomy
@bez_zadnego_trybu: nie pisz glupot, na poczatku remontu takiej obludy, arogancji i chamstwa ze strony knura nie bylo.

Wtedy tucznik punktualnie odpalal streamy, nie przerywal ich nagle po kilkunastu godzinach (bo Bajka wzywa), nie hamowal dymow, nie wylaczal kamer, nie skipowal donejtow i nie wyciszal glosnikow na nocnym spaniu. Kiedys cele to byla niemal swietosc - jak widzowie wyslali kilka stow na wsadzenie lba do farby to nie bylo zmiluj - Seba
Z tym Guzikiem to nie dokońca tak było. Guzik stał sie zbyt atencyjny i jego zachowanie tez było pod publike. Ankieta swoją drogą ale Grubego też zaczeło to denerwować, dlatego wyleciał.