Wpis z mikrobloga

Naszły mnie takie przemyślenia.
Jeszcze kilka lat temu większość ludzi w naszym kraju była przekonana, że to co się dzieje na zachód od nas czyli wszelkiego rodzaju geje, gendersi i inne to wymysł #!$%@? krajów i w Polsce nie będzie to takie popularne a wręcz ludzie będą to krytykować i się przed tym bronić. Jednak jak już dziś można zauważyć nawet na wykopie to wszystko dotarło i do nas tylko, że z poślizgiem.
Jeszcze kilka lat temu taki "chłop który się przebrał za babę" byłby wyśmiany i uznany za wymysł #!$%@? ludzi a dziś jeżeli się zaśmiejesz to rzuci się na Ciebie tłum i Cię zlinczuje. Poprostu wyrasta nowe pokolenie które wzoruje się na tym całym dziwactwie.
Nie jestem żadnym prawakiem ani lewakiem a tylko widzę co się dzieje :)

Możecie mnie teraz za to #!$%@?ć razem z kośćmi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#lgbt #polska #oswiadczeniezdupy
  • 72
  • Odpowiedz
@Czachaaa Wyrasta nowe pokolenie które bardziej niż poprzednie szanuje człowieczeństwo osób o odmiennym sposobie bycia, co jest dobre, ale z drugiej strony to samo pokolenie staje się zbyt wrażliwe, co jest... niepokojące.
  • Odpowiedz
@Czachaaa To założenie nie ma poparcia w nauce.
Po pierwsze - co to znaczy normalne? Takie jak większość?
Np. czy dla ciebie zanurzanie bobasów w zimnej wodzie jest normalne? Bo dla ludzi na Syberii (chyba Czukczów) jest.
Czy normalne jest zostawienie dziecka w domu dziecka? Czy danie mu rodziny?
  • Odpowiedz
Chodzi mi o prawa natury. Bo jakbyś się nie starał to to nie ma racji bytu :)

@Czachaaa:

Odwołanie do natury (nazywane niekiedy błędem naturalistycznym) – argument lub retoryczna zagrywka, w której zjawisko opisuje się jako pożądane, ponieważ jest naturalne, bądź jako niepożądane, ponieważ jest nienaturalne[1]. Argumentu tego używa się często w dyskusjach na temat homoseksualizmu, ekologii, medycyny, wegetarianizmu czy feminizmu.

Homoseksualizm występuje nie tylko wśród ludzi i ma jak najbardziej
  • Odpowiedz
@Czachaaa: Czy to nie tworzy z nich najlepszych rodziców adopcyjnych zaraz obok par bezpłodnych? Jako, że same nie mogą mieć dzieci bez problemu przyjmą to adoptowane i je wychowają jak swoje. Pary które mogą mieć swoje dzieci nie będą przecież wybierać "obce" dzieci skoro mogą mieć swoje

@ZjemCiNoge: Żle otagowałeś, powinno być #ciekawostkizdupy
  • Odpowiedz