Naszły mnie takie przemyślenia. Jeszcze kilka lat temu większość ludzi w naszym kraju była przekonana, że to co się dzieje na zachód od nas czyli wszelkiego rodzaju geje, gendersi i inne to wymysł #!$%@? krajów i w Polsce nie będzie to takie popularne a wręcz ludzie będą to krytykować i się przed tym bronić. Jednak jak już dziś można zauważyć nawet na wykopie to wszystko dotarło i do nas tylko, że z poślizgiem. Jeszcze kilka lat temu taki "chłop który się przebrał za babę" byłby wyśmiany i uznany za wymysł #!$%@? ludzi a dziś jeżeli się zaśmiejesz to rzuci się na Ciebie tłum i Cię zlinczuje. Poprostu wyrasta nowe pokolenie które wzoruje się na tym całym dziwactwie. Nie jestem żadnym prawakiem ani lewakiem a tylko widzę co się dzieje :)
Możecie mnie teraz za to #!$%@?ć razem z kośćmi ( ͡°͜ʖ͡°)
@Czachaaa Wyrasta nowe pokolenie które bardziej niż poprzednie szanuje człowieczeństwo osób o odmiennym sposobie bycia, co jest dobre, ale z drugiej strony to samo pokolenie staje się zbyt wrażliwe, co jest... niepokojące.
@ArtWrt147: Po części masz rację jednak wmawianie dzieciom od urodzenia, że dwóch mężczyzn mających dziecko jest normalne do niczego dobrego nie prowadzi
@Czachaaa To założenie nie ma poparcia w nauce. Po pierwsze - co to znaczy normalne? Takie jak większość? Np. czy dla ciebie zanurzanie bobasów w zimnej wodzie jest normalne? Bo dla ludzi na Syberii (chyba Czukczów) jest. Czy normalne jest zostawienie dziecka w domu dziecka? Czy danie mu rodziny?
Odwołanie do natury (nazywane niekiedy błędem naturalistycznym) – argument lub retoryczna zagrywka, w której zjawisko opisuje się jako pożądane, ponieważ jest naturalne, bądź jako niepożądane, ponieważ jest nienaturalne[1]. Argumentu tego używa się często w dyskusjach na temat homoseksualizmu, ekologii, medycyny, wegetarianizmu czy feminizmu.
Homoseksualizm występuje nie tylko wśród ludzi i ma jak najbardziej
@MonitoringMediow: A jak "pingwiny geje" xD miały zrezygnować ze swojego jaja skoro nie ma szans żeby dwoje osobników płci męskiej miało własne jajo nie licząc tego między nogami??? ( ͡°͜ʖ͡°)
@MonitoringMediow: akurat jak pozbyć się homoseksualizmu natura nie ma jak, bo orientacja homoseksualna nie jest uwarunkowana genetycznie, więc ewolucja na tym polu nie zachodzi, mimo, że pary homoseksualne się nie rozmnarzają to liczba homoseksualistów jest stała #ciekawostkanadzis
@Czachaaa: Czy to nie tworzy z nich najlepszych rodziców adopcyjnych zaraz obok par bezpłodnych? Jako, że same nie mogą mieć dzieci bez problemu przyjmą to adoptowane i je wychowają jak swoje. Pary które mogą mieć swoje dzieci nie będą przecież wybierać "obce" dzieci skoro mogą mieć swoje
@kiken: Masz jakieś źródła na ten temat? Wyczytałem tą ciekawostkę dawno temu w jakimś programie popularnonaukowym. I tak w rodzinach hetero rodzą się dzieci homo jak i na odwrót @MonitoringMediow
@ArtWrt147: Tobie o chrzest chodzi ? Gdzie Ty widziałeś ostatnio taką akcję aby niemowlę w zimnej wodzie zanurzać, bo ja przez całe swoje życie nie widziałem takiego chrztu, a na pewno widziałem więcej od Ciebie ?
@szczam_na_mlodziez Nie o chrzest, panie "widziałem więcej". Na Syberii mają tradycje zanurzania niemowląt w przeręblach by je zachartować. Takie morsowanie, tylko dla bobasów.
Dymy kończą się tam, gdzie komuś może stać się realna krzywda. To co zrobił Tyburski były bardzo niebezpieczne i jako koneserowi patologi jest mi smutno. Należy to potępić.
Jeszcze kilka lat temu większość ludzi w naszym kraju była przekonana, że to co się dzieje na zachód od nas czyli wszelkiego rodzaju geje, gendersi i inne to wymysł #!$%@? krajów i w Polsce nie będzie to takie popularne a wręcz ludzie będą to krytykować i się przed tym bronić. Jednak jak już dziś można zauważyć nawet na wykopie to wszystko dotarło i do nas tylko, że z poślizgiem.
Jeszcze kilka lat temu taki "chłop który się przebrał za babę" byłby wyśmiany i uznany za wymysł #!$%@? ludzi a dziś jeżeli się zaśmiejesz to rzuci się na Ciebie tłum i Cię zlinczuje. Poprostu wyrasta nowe pokolenie które wzoruje się na tym całym dziwactwie.
Nie jestem żadnym prawakiem ani lewakiem a tylko widzę co się dzieje :)
Możecie mnie teraz za to #!$%@?ć razem z kośćmi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lgbt #polska #oswiadczeniezdupy
Po pierwsze - co to znaczy normalne? Takie jak większość?
Np. czy dla ciebie zanurzanie bobasów w zimnej wodzie jest normalne? Bo dla ludzi na Syberii (chyba Czukczów) jest.
Czy normalne jest zostawienie dziecka w domu dziecka? Czy danie mu rodziny?
@Czachaaa:
Homoseksualizm występuje nie tylko wśród ludzi i ma jak najbardziej
@ZjemCiNoge: Żle otagowałeś, powinno być #ciekawostkizdupy
@MonitoringMediow
https://youtu.be/VXNKmidjDwU
https://youtu.be/WktL0BH2zcU
#pdk
Komentarz usunięty przez moderatora