Aktywne Wpisy
Mieszkam z żoną i dzieckiem na 75 m kw. (3 pokoje). W ciągu paru lat praktycznie wszyscy moi znajomi z dziećmi wynieśli się z tego osiedla. Jeden kupił dom 150 metrów, drugi i trzeci mieszkania po 100 metrów. Wszyscy zostawili sobie poprzednie mieszkania (65-75 metrów) na wynajem. Zaczynam miec wrażenie że mam najgorsze warunki mieszkaniowe z ludzi których znam. Ostatnio jedna osoba o moich 75 metrach powiedziała "mnie by było w takim
Buli98 +98
bakston chce się wykopkom przypodobać #famemma
Cena maks 7k.
#filmowanie #video #komputery
Maki po prostu mają optymalizacje i w tym jest ich magia ;p
Dodatkowo potrzebuję również wejścia na karty SD i HDMI (w macu pewnie przejściówka).
Lenovo Legion Y520
MSI GS63
MSI GL62MVR
ASUS VivoBook Pro
ASUS Rog Strix
HP OMEN FHD
Z czego najsensowniejszy wydaje się być taki zestaw MSI GS63VR STEALTH PRO i7 16GB 1TB GTX1060 6GB w okolicach 4,6k
No i dodatkowo, czy dostanę nowego maca pro z 15 calowym ekranem i sensownymi flakami w cenie <7k? Czy będzie to raczej coś podobnego do wymienionego wyżej MSI jeśli chodzi o staty, ale zapłacę 2,5k więcej za markę, czas pracy na baterii i wygląd?;p
@Cola_Man: Za to ASUSa używam firmowego Zenbooka UX410U i sprawuje się dobrze, więc może ASUS to jest dobry trop.
https://www.x-kom.pl/p/358140-notebook-laptop-156-asus-rog-strix-gl502vm-i7-7700hq-16gb-1281tb-win10.html
Nawet trochę taniej niż zakładałem. Jest mały ssd pod system, jest duży hdd pod materiały foto/video. Jest 16GB ramu i GTX1060.
Wygląda dobrze.
@PITSTOP: mówi ze pracuje w premiere na Macu i jest git.