Czy niektórym to słońce za mocno nie przypiekło w głowę? Zgłaszanie bystrzaka po parę razy klepnął siwego? Bo takie sytuacje a nawet gorsze nie miały wcześniej miejsca XD. Po to powstały te tagi aby wypowiadać na temat patologii na YT a teraz pojawiają się jacyś rycerze moralności. Pewnie repotujcie i banujcie, wszystko i wszystkich, może wtedy będzie spokój i każdy będzie szczęśliwy. Jak już świat będzie oczyszczony z całej patologii to później nie piszcie tylko wpisów typu "kurła ale bym sobie pooglądał takie dymy u grubasa". Żałosna jest ta wylewająca się z niektórych hipokryzja. Życzę miłego dnia. ( ͡º͜ʖ͡º) #danielmagical #patostreamy #bystrzaktv
@CartonMan: Ale czego ty ziomeczku oczekujesz od tego społeczeństwa biedno umysłowego pseudo wykopu ?
Tak jak mówił boxdel góra 20 może wykopów ma coś oleju w głowie reszta to hejterzy co nie mają kolegów na podwórku i odreagowują się poprzez hejt w internecie :)
mam nadzieje że wykop góra administracja ogarnie tych hejterów bo na razie wykop z czym mi się kojarzy to z hejtem
Komentarz usunięty przez autora
Tak jak mówił boxdel góra 20 może wykopów ma coś oleju w głowie reszta to hejterzy co nie mają kolegów na podwórku i odreagowują się poprzez hejt w internecie :)
mam nadzieje że wykop góra administracja ogarnie tych hejterów bo na razie wykop z czym mi się kojarzy to z hejtem