Aktywne Wpisy
wykop +53
Dzień dobry, Wykopie (ツ)
1. Zgłaszaliście nam rano problemy z plusowaniem wpisów na Mikroblogu - to właśnie od tego tematu zaczniemy dzisiejszy #wykopchangelog No dobrze, ale o co chodziło z tymi plusami? Chyba najłatwiej będzie wyjaśnić to nawiązaniem do pewnego mema - “działy się rzeczy niestworzone” ( ͡º ͜ʖ͡º) Na szczęście sytuacja została opanowana, plusy uratowane, a sam problem nie powinien już się u Was pojawiać. Dziękujemy
1. Zgłaszaliście nam rano problemy z plusowaniem wpisów na Mikroblogu - to właśnie od tego tematu zaczniemy dzisiejszy #wykopchangelog No dobrze, ale o co chodziło z tymi plusami? Chyba najłatwiej będzie wyjaśnić to nawiązaniem do pewnego mema - “działy się rzeczy niestworzone” ( ͡º ͜ʖ͡º) Na szczęście sytuacja została opanowana, plusy uratowane, a sam problem nie powinien już się u Was pojawiać. Dziękujemy
Cosipi 0
Polecicie jakieś zegarki w cenie do 400zł
Nie znam się na tym, ostatni zegarek jaki miałem to komunijne Casio a mam 23 lata xD
Warto szukać coś np w Tommy Hilfiger?
Z jakiej strony najlepiej zamawiać?
#zegarki #przegryw #zegarkiboners #zegarek
Nie znam się na tym, ostatni zegarek jaki miałem to komunijne Casio a mam 23 lata xD
Warto szukać coś np w Tommy Hilfiger?
Z jakiej strony najlepiej zamawiać?
#zegarki #przegryw #zegarkiboners #zegarek
"inb4 Hurdur szukasz murzyna" - absolutnie nie, chciałbym podrzucić jakieś pomysły do luźnej interpretacji, w zamian za możliwość umieszczenia tego na wiki mojego projektu czy na mikroblogu.
Oczywiście 100% niekomercyjnie i z zapewnionymi podpisami autora. Styl fantasy, ale też znajdzie się kilka pomysłów na bardziej klasyczne twory, a nawet abstrakcje. Cierpię na brak grafik nawet jezeli chodzi o tło na wiki, więc pomocy... (link do wiki znajduje sie w opisie tagu #stheira)
Równie dobrze mógłbym napisac, ze szukam osoby, ktorej zrobie reklame lol.
Rownie dobrze moge wejsc teraz na deviantarta i pobrac jakies obrazki, ktore pasują +- do tego co chce przedstawic i wrzucic je na wiki czy mirko z odpowiednim linkiem do profilu autora. Na ro samo wychodzi.
Twoim tokiem rozumowania nikt kto tworzy nie dla zarobku musi działać sam, no bo nikt nie bedzie mu pomagał za darmo nie?
"To zawsze tak wygląda" a ilu hobbystów i twórców common rights znasz?