Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Czy ktoś pod tagiem #grafika lub #rysujzwykopem chciałby poćwiczyć, a nie ma pomysłu co mógłby stworzyć? Pod tagiem #stheira opisuje swój projekt fantasy i poszukuję jakiegoś amatora, który sie nudzi.

"inb4 Hurdur szukasz murzyna" - absolutnie nie, chciałbym podrzucić jakieś pomysły do luźnej interpretacji, w zamian za możliwość umieszczenia tego na wiki mojego projektu czy na mikroblogu.

Oczywiście 100% niekomercyjnie i z zapewnionymi podpisami autora. Styl fantasy, ale też znajdzie się kilka pomysłów na bardziej klasyczne twory, a nawet abstrakcje. Cierpię na brak grafik nawet jezeli chodzi o tło na wiki, więc pomocy... (link do wiki znajduje sie w opisie tagu #stheira)
  • 11
  • 0
@kommen-tu-ja: @orfan: serio nie widzicie różnicy pomiedzy komercjalnym wykorzystaniem rysunków jak to robil Rosiński a zwykłym umieszczeniem na wiki?
Równie dobrze mógłbym napisac, ze szukam osoby, ktorej zrobie reklame lol.

Rownie dobrze moge wejsc teraz na deviantarta i pobrac jakies obrazki, ktore pasują +- do tego co chce przedstawic i wrzucic je na wiki czy mirko z odpowiednim linkiem do profilu autora. Na ro samo wychodzi.
@Heibonna: Jezu, przecież ja to napisałem w twojej obronie, że współpraca pomiędzy dwiema osobami to nie jest szukanie łosia. A korzyści z tej współpracy to sprawa między dwiema osobami. a nawet ci powodzenia życzyłem xD
@Heibonna chodzi mi o to że chcesz mieć jakieś obrazki które sobie wymyśliłeś i chcesz żeby ktoś przypadkiem akurat takie ci zrobił w zamian za nic. To zawsze tak wygląda, mam super pomysł ale nie umiem go zrealizować więc zrób mi ktoś za darmo bo to super pomysł jest.
  • 0
@einz: mój super pomysł jest juz dawno w realizacji, a potrzebuje tylko ozdobników na stronę lol.
Twoim tokiem rozumowania nikt kto tworzy nie dla zarobku musi działać sam, no bo nikt nie bedzie mu pomagał za darmo nie?
"To zawsze tak wygląda" a ilu hobbystów i twórców common rights znasz?