Wpis z mikrobloga

@drtusz: siemanko Rudy, potrzebuję #drukarka i od razu pomyślałem o #urzadzeniewielofunkcyjne. Rzadko będę coś drukować, więc zależy mi na oryginalnych tuszach, żeby kupować (skoro zamienniki mają tendencję do wysychania).

Tutaj są dwie opcje - zwykłe takie urządzenie i jeśli można info o jakimś urządzeniu, które również by drukowało na papierze fotograficznym. Poproszę o jakiekolwiek info.
  • 5
  • Odpowiedz
@mjfotocompl: na samym początku muszę Cię uświadomić, że to nie zamienniki zasychają od rzadkiego drukowania. To każdy tusz zasycha, nie ważne czy to oryginał, czy zamiennik. Tusz w składzie ma wodę, jeśli nie będziesz używał to zacznie zasychać.
Zatem zrezygnuj z zakupu drukarki atramentowej i pomyśl nad drukarką/urządzeniem wielofunkcyjnym laserowym monochromatycznym (czarno-białym) lub będziesz musiał przestawić się, żeby wydrukować te 1-2 strony tygodniowo na drukarce atramentowej.

Pomyśl i daj znać czego Ci szukać. :)

Nie jestem fotografem, więc średnio się znam. Napisz proszę, jakiej gramatury jest
  • Odpowiedz
@mjfotocompl: w takim wypadku niestety nie umiem pomóc. Model nie występuje w PL. Toner na który działa również nie występuje w Polsce i nie umiem napisać czy to dobry zbiornik.

Rudy z DrTusz.pl
  • Odpowiedz