Wpis z mikrobloga

• 0
@motoinzyniere W sumie, to wolałbym aby skierowali mnie do jakiegoś fizjo z moją stopą, bo leki się na niewiele zdadzą, chociaż mogę i się mylić. A co do tego farmaceuty, to nigdy o tym nie słyszałem, ale ciekawa informacja. Dziękuję bardzo za ten #protip ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Khalimowski: uwielbiam to angielskie leczenie. Nie wiem co ci dolega wiec dam ci przeciwbólowe.
Pamietam jak dostałem jedno opakowanie antybiotyku i 5 przeciwbólowych bo jak mnie nie będzie bolało to przecież nie powiem ze lekarz mi nie pomógł.
  • 1
No i jestem po przeswietleniu. Lekarz do mnie przyszedł i powiedział, że mogę iść do domu i mam się umówić na wizytę u mojego lekarza. Czyli wiem tyle, że mam kontuzję stopy, która mi utrudnia funkcjonowanie i nie mogę ćwiczyć sportów. A gdy chciałem się umówić na wizytę do swojego lekarza, to na recepcji powiedziano mi, że w związku z tym, że mojego głównego lekarza nie ma(okazało się, że dostałem jeszcze zastępczego
@Khalimowski: Moja historia z bolem plecow.

1. Bola mnie plecy
2. Ide do lekarza
3. Lekarz przepisuje na przeswietlenie, bo zdiagnozowalem sam u siebie skolioze i lekarzowi wydaje sie, ze moze mam racje
4. Wyniki przeswietlenia- nie mam skoliozy, dowiaduje sie od goscia co mi robil przeswietlenie
5. Mam przyjsc do lekarza
6. Przychodze i wizyta trwa mniej niz minute. Witam, nie ma pan skoliozy, dowidzenia xD.
7. Bol plecow mi