Aktywne Wpisy
abuk123 +45
#przegryw chuop tagowy typu tank. Zero offa, ale sporo deffa dla jego. Pamiętam jak kiedyś w szkole jakiś oski dynamiczny lecz dość wątły #!$%@?ł mi dla żarów z pięści w bark to sobie nadgarstek chyba uszkodził, co prawda potem dostałem lepe w potylice z drugiej ręki w ramach zemsty, ale grymas bólu na jego twarzy pamiętam do dziś heh
Elberus 0
brakuje mi słowa.
jak powiedzieć, że ktoś się z czymś obnosi, na pokaz coś robi. ktoś się z tym...nie obnosi, nie szpanuje tylko...
jak powiedzieć, że ktoś się z czymś obnosi, na pokaz coś robi. ktoś się z tym...nie obnosi, nie szpanuje tylko...
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#hotpay #homepay #ksiegowosc
tylko od OP.
a czy się opłaca? no bardziej niż działanie na zasadzie "a nuż urząd skarbowy się nie pokapuje" lub zakładanie działalności gospodarczej
na ten moment generuję przychody rzędu 600-1500 zł miesięcznie w zależności od miesiąca, więc ręce mam niejako związane
@zaluszkoto: zapytam tak z ciekawości, bo kiedyś ktoś mnie też o coś podobnego pytał. Czy świadczenia, z które ktoś płaci poprzez SMS na pewno nie łamią żadnych regulaminów? Kiedyś znajomy chciał założyć działalność handlując "coinami z Fify", co jest oczywistym