Wpis z mikrobloga

Przemyślałam sobie całą tę sprawę. Nie zamierzam się zabierać za dokładnie profilowanie gurala, chociaż mam pewien obraz jego osoby. Ogólnie podejrzewam, że gural nie jest stricte pedofilem - tego rodzaju zachowania to tzw. pedofilia zastępcza. Osobowość jak i aparycja Plastusia jest na tyle nieatrakcyjna dla płci przeciwnej w odpowiednim wieku, że zaczyna wykorzystywać dzieci. Takie dziewczynki są łatwiejsze w manipulacji, zwłaszcza, jeżeli same mają problemy z samooceną. Gural po prostu nie ma śmiałości, żeby poderwać kobietę w swoim wieku, więc łapie się wszystkich dostępnych środków. Co go zupełnie nie usprawiedliwia.
Koniec poważnej oceny. Mam nadzieję, że przemyśli sobie to wszystko w więzieniu. JG
#gural #patostreamy
  • 6
@AmadeaReyox: Poza tym jeśli piszesz, że wykorzystuje dzieci jako zamiennik to się jednak zastanów nad tym. Zamiennikiem to może być gumowa lala, jak nie może zdobyć żywej i PEŁNOLETNIEJ kobiety, niech używa gumowej lali, a nie bierze się za dzieci. O! Normalnemu i zdrowem facetowi nawet przez myśl nie przejdzie żeby namiawiać dzieci do takich rzeczy! TFU!