Przemyślałam sobie całą tę sprawę. Nie zamierzam się zabierać za dokładnie profilowanie gurala, chociaż mam pewien obraz jego osoby. Ogólnie podejrzewam, że gural nie jest stricte pedofilem - tego rodzaju zachowania to tzw. pedofilia zastępcza. Osobowość jak i aparycja Plastusia jest na tyle nieatrakcyjna dla płci przeciwnej w odpowiednim wieku, że zaczyna wykorzystywać dzieci. Takie dziewczynki są łatwiejsze w manipulacji, zwłaszcza, jeżeli same mają problemy z samooceną. Gural po prostu nie ma śmiałości, żeby poderwać kobietę w swoim wieku, więc łapie się wszystkich dostępnych środków. Co go zupełnie nie usprawiedliwia. Koniec poważnej oceny. Mam nadzieję, że przemyśli sobie to wszystko w więzieniu. JG #gural #patostreamy
@AmadeaReyox: Trafnie. Dlatego też zareagował histerycznie podczas rozmowy kiedy życzył śmierci tylko dlatego, że dziewczyna nie przejawiała nim zainteresowania.
@AmadeaReyox: Jak ukradniesz batonika ze sklepu (nawet z powodu głodu) to jesteś złodziejem? Jak proponujesz sex 13 czy 12 latce za 2000 złotych to kim jesteś? To co mówiesz jest logiczne, jednak niech sąd zadecyduje.
@Naglacholera: Ale ja nie mówię, że on nie jest pedofilem. Tylko że niekoniecznie ciągle go do dzieci, po prostu je wykorzystuje jako bardziej dostępny zamiennik.
@AmadeaReyox: Poza tym jeśli piszesz, że wykorzystuje dzieci jako zamiennik to się jednak zastanów nad tym. Zamiennikiem to może być gumowa lala, jak nie może zdobyć żywej i PEŁNOLETNIEJ kobiety, niech używa gumowej lali, a nie bierze się za dzieci. O! Normalnemu i zdrowem facetowi nawet przez myśl nie przejdzie żeby namiawiać dzieci do takich rzeczy! TFU!
@Naglacholera: A kto powiedział, że on jest normalny? XD Ja tak nie powiedziałam. Nie zamierzam się nad tym zastanawiać, bo nie napisałam nic złego, tylko opisałam, jak widzę tę sprawę.
Koniec poważnej oceny. Mam nadzieję, że przemyśli sobie to wszystko w więzieniu. JG
#gural #patostreamy
Jak proponujesz sex 13 czy 12 latce za 2000 złotych to kim jesteś?
To co mówiesz jest logiczne, jednak niech sąd zadecyduje.