Aktywne Wpisy
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
Suchutkowy +14
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
Kurcze Mirko - potrzebuje Waszej pomocy. Zamierzam kupić samochód i chciałbym, żeby to było w miarę sportowe auto (oczywiście bez przesady). Na razie zastanawiałem się nad Megane 3 RS, oraz ostatnio nad Toyotą GT86. Rodzina radzi mi kupno 15 letniego audi a3/a4, bo takie przecież też jeździ, a tańsze xD
Jak macie jakieś inne propozycje, plusy i minusy w/w, bardzo chętnie poczytam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eXquisit: Nie słuchaj rodziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SpalonyHeretyk: 406 coupe jest mega ładny, ale za stary :/
@wycz: MX-5 też brałem pod uwagę, ale to będzie auto nie tylko do zabawy, ale też na co dzień, więc 2 miejsca oraz brak dachu mega bolą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Corum: Wiesz może co dokładnie się z GT86 dzieje? Są przywożone powypadkowe, czy jakaś wada samych samochodów?