Mirasy szybkie pytanie z mojej strony, mam słuchawki beats solo HD lecz nie mam do nich kabla ( ͡°ʖ̯͡°). Ze względu na aktualną cenę tych słuchawek nie wiem, czy opłaca mi się kupować oryginalny kabel (koszt 90zł). Co myślicie o kupowaniu zamienników? Na allegro stoją kable po 30zł ale pewnie to są podróby. Znacie jakieś dobre zamienniki przy których jakość dźwięku nie byłaby niższa? ( ͡€ ͜ʖ͡€)
@lesiuuu: kup sobie jakiś kabel na dobrym przewodzie do rekablingu i z porządnymi wtyczkami - będzie kosztował 40PLN, a nie 90 i będzie dużo lepszej jakości
@strikingsurface: W słuchawkach jest wejście aux więc rekabling nie będzie potrzebny :P Znasz może jakąś firmę w której stosunek ceny do jakości jest dobry? ( ͡°͜ʖ͡°)
@lesiuuu: dlatego napisałem z dobrymi wtyczkami i na przewodzie do rekablingu. kup jakieś amphenole i Canare Starquad L-4E5C/ Conducfil Sonolene 3014,, idź z piewm do kolegi z lutownicą i niech Ci to polutuje.
#muzyka #sluchawki #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
kup jakieś amphenole i Canare Starquad L-4E5C/ Conducfil Sonolene 3014,, idź z piewm do kolegi z lutownicą i niech Ci to polutuje.