Wpis z mikrobloga

Mirki posiadające #orange #swiatlowod - jak na dzień dzisiejszy to funkcjonuje? Wiem, że swego czasu były spore problemy bodajże z trasami pakietów, poprawiło się coś? Zbliża się koniec umowy a Orange to ostatnia deska ratunku do ucieczki przed mizerną Multimedią albo jeszcze gorszą Vectrą...
  • 9
@sawollo Przeżyję, jeśli zamiast 100 Mb będę mieć tylko 50, ale nie przeżyję jeśli opóźnienia będą skakać od 10 do 10000 i po drodze będą przepadać pakiety (a z tym mam do czynienia aktualnie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pedopope Ping na Orange to parabola kolego pomarańczowy, a przynajmniej u mnie, mimo ze technik był z pare razy i linia jest stabilna, także osobiście odradzam pakowanie się w Orange
@pedopope zachęcamy Cię do zamówienia naszego internetu światłowodowego, a jeżeli usługa nie spełni Twoich oczekiwań to będziesz mógł odstąpić od umowy w ciągu 14 dni. W kwestii trasy pakietów wyjaśniamy, że zajęliśmy się tą sprawą i problem praktycznie już nie występuje. W przypadku League of Legends nie mieliśmy żadnych zgłoszeń od kilkunastu miesięcy, a jeżeli chodzi o CS:GO to ten problem też już w zasadzie został rozwiązany.