Aktywne Wpisy
chlopak_twojej_matki +156
Z takich ciekawostek z II Wojny Światowej to moja Ś.P. prababcia często mi opowiadała jak wyglądała u nich okupacja w małej mieścince w południowej Polsce. Miejscowość była niedaleko Krakowa i Oświęcimia, więc było sporo wojsk niemieckich i SSmanów. Mieli duży dom, więc często zdarzało im się "gościć" (im się raczej nie odmawiało, bo mogło się skończyć źle) SSmanów i babcia opowiadała mi, że zawsze byli kulturalni, dziękowali, a nawet zdarzało się, że
pieknylowca +191
A czy ty jesteś fucking unstopable? #frajerzyzmlm
Jak prowadzę bloga, to jak go dobrze promować ?
facebook mnie banuje za wrzucanie postów na grupy :/
Ma ktoś jakies pomysły bo ja mam juz pustą głowe
Skacacz -hmm nie głupie, może nie rozpozna że promuję jedną stronę i nie bedzie traktowało jako spamu.
@Shinzin
a masz z tym jakies doswiadczenie ? szkoda mi kasy ladowac jak zawsze zasiegie beda płatne. nawet jak jakiegos like zdobede
Ja tam dawno to promowałem ale ogólnie wszystko zależy czasem od dnia i godziny.
Promowałem chyba na 7 dni kilka razy i nie wiem czy wydałem 50 zł nie pamiętam poważnie, ale ilość lajków i wyświetleń była na poziomie rekomendowanym przez fb.
Czasem zauważam że Fb lubi reklamę pokazać innym bez twojego wkładu tak abyś myślał że promocja cos daje i w