Milan okradziony przez sędziów, to co wczoraj się #!$%@?ło to kryminał. Strzelają na 0-1, łapią kontakt i są nakręceni a tu pyk sędzia karny z dupy i podcina im skrzydła. Kto we co by działo gdyby nie ekipa sędziowska która za wszelką cenę chciała przepchnąć Arsenal. Już nawet nie wspominam o ręce i braku karnego dla Milanu. W w ogóle wczoraj nie podobał mi się Arsenal, niby angielska drużyna zahartowana w brutalnej grze a przewracali się jak panienki pewnego klubu na B. Wstyd.
@banowiec: Jeśli jesteś kibicem Milanu, to przyjmij moje przeprosiny w imieniu Welbecka. To co #!$%@?ł w polu karnym powinno być puszczane w Śmiechu Warte. Na jego usprawiedliwienie można jedynie powiedzieć, że on generalnie miewa problemy z utrzymaniem równowagi na murawie ( ͡°͜ʖ͡°) Ale też nie zapominajmy o wspaniałym arbitrze bramkowym, prawdopodobnie to on dał cynk, żeby wskazać na wapno.
@waciak: Niestety ale tutaj ewidentnie widać, że rzuca się specjalnie :( Powiem szczerze, że nawet za nim przepadałem, zawsze było mi go nawet szkoda, utalentowany zawodnik, który nigdy nie mógł się przebić i wiecznie grał ogony. Teraz wsadzam go do tego samego worka co Suareza, Jordi Albę itd. @banowiec: @alonso117: Dwumecz ze wskazaniem na Arsenal, ale twierdzenie, że Milan nie istniał na tle Arsenalu przez 180 minut to spore
@jestemmimas: równie dobrze Arsenal mógłby strzelić minutę później na 1:1, nie ma co gdybać, Welbeck wyczuł okazję to się przewrócił, jak zauważył @waciak on ma generalnie problemy z utrzymaniem się na murawie, generalnie odpad z Man Utd, który gra bo nie ma kto, ale denerwuje jak Iwobi tylko
@wcale_nie_mam_tu_konta: Nie gdybałbym, gdyby Arsenal nie dostał karnego w prezencie, bo to diametralnie zmienia postać rzeczy. Widać, że prawdopodobnie jesteś kibicem Arsenalu, bo piszesz "Welbeck wyczuł okazję to się przewrócił". Ciekawe, czy tak samo byś to odebrał, gdyby taki numer odwalił Andre Silva ( ͡°͜ʖ͡°) Mówienie, że ktoś ogólnie nie trzyma się murawy i to go usprawiedliwia jest chore, bo Danny rzucił się na murawę
@jestemmimas: źle mnie z nim zrozumiałeś, nienawidzę aktorstwa w żadnej postaci, czy to karny, czy czerwo, i nie usprawiedliwiam go w żaden sposób, ale niestety tak wygląda teraz piłka i jest to rak, którego nawet VAR nie naprawia, na co już było kilka przykładów. Moim zdaniem, za takie zachowania powinna być dyskwalifikacja zawodnika na kilka meczy, ciekawe jakby to wtedy wyglądało. To, że Welbeck nie trzyma się murawy, to po prostu
@waciak: nie jestem kibicem Milanu, nazwał bym siebie sympatykiem. Jak mam możliwość to obejrze ich mecz. Lubię ten zespół @jestemmimas: w pełni się zgadzam. Do momentu feralnego karnego Milan wyglądał naprawdę dobrze.
VAR jak najszybciej
#mecz #ligaeuropejska #acmilan #arsenal
Zresztą... Arsenal uczył się od najlepszych... Pamiętny finał.
@banowiec: @alonso117: Dwumecz ze wskazaniem na Arsenal, ale twierdzenie, że Milan nie istniał na tle Arsenalu przez 180 minut to spore
@jestemmimas: w pełni się zgadzam. Do momentu feralnego karnego Milan wyglądał naprawdę dobrze.