Chce kupić MI6 z Chin, najprawodpodobniej ze sklepu ibuygou.com z uwagi na 2 lata gwarancji realizowanej w PL oraz dobra cena 370$
Mam takie pytanie, jakie bedzie MIUI wgrane? czy coś trzeba bedzie kombinować z wgrywaniem czy telefon bedzie gotowy do użytku łącznie z działającym Sklepem Play ???
@Andczej: tzn z tego co sie orientuje to trzeba napisać do sklepu a oni decyduja czy w ramach gwarancji naprawa bedzie w PL/Wrocław czy Hiszpania/Barcelona czyli i tak zajebiście, zawsze to szybciej niż do Chin odsyłać i potem czekać niewiadomo ile.
@Andczej: bardziej chodzi mi o to MIUI czy bedzie wszystko działać i czy aktualizacje normalnie dostane z poziomu menu czy trzeba kombinować? bo to telefon nie dla mnie :D
@tomtom92 Też się mocno zastanawiam nad takim zamówieniem ale troche zniechęca mnie niepoważne ostatnimi czasy podejście tego sklepu do terminów realizacji
Mam takie pytanie, jakie bedzie MIUI wgrane? czy coś trzeba bedzie kombinować z wgrywaniem czy telefon bedzie gotowy do użytku łącznie z działającym Sklepem Play ???
#xiaomi #zakupyzchin #miui #miuipolska #gearbest
W europie* nie masz pewności naprawy w PL
Będzie global legit z Play.
czyli i tak zajebiście, zawsze to szybciej niż do Chin odsyłać i potem czekać niewiadomo ile.
dużo ludzi właśnie gadało ze opóźniają wysyłki a tymczasem kilka osób już otrzymało tracking i beda mieli telefony w przyszłym tygodniu
Wystarczy wpisać kod rabatowy który obniży cene do 369,99$