Wpis z mikrobloga

@ChoCherry: z tego co widziałem, to na tych targach będzie mniej deweloperów niż na targach 2 tygodnie temu w Ergo. Tam moim zdaniem warto byłoby być, bo np. części deweloperów miała premiery nowych inwestycji - chociażby Mezzo. Ja nie żałuję, że poszedłem, szybko i sprawnie można było zebrać informacje, których brak w internecie - np. obowiązkowe zakupy przy zakupie mieszkania, rzeczywista dostępność mieszkań czy miejsc w hali garażowej. Duża liczba deweloperów
  • Odpowiedz
@ChoCherry możesz się przejechać pogadać z nimi, zapytać o aktualne i przyszłe projekty, zobaczyć dokładne układy mieszkań, ceny... Warto jeśli szukasz czegoś, ale wcześniej zastanów sie dobrze czego szukasz i w jakimś ej lokalizacji żeby nie błądzić tam
  • Odpowiedz
@wujekmundek co do Mezzo to ostrzegam przed bliskoscia parkingu i miejsca rozładunku do Auchan - już ludzie z Albatrossa się skarżą na hałas tym powodowany, a mezzo będzie stało bezpośrednio obok o ile się ie mylę
  • Odpowiedz
  • 1
@ChoCherry byłem na trzech edycjach, warto pojechać żeby zrobić rozeznanie na rynku. Polecam również zobaczyć cykl wykładów, na ostatniej edycji byłem na projektowaniu oświetlenia w mieszkaniu, nawet udało się wygrać żarówkę na czujnik ruchu z IKEA
  • Odpowiedz
@ChoCherry: ja byłem kilka lat temu i tam kupiłem mieszkanie. Mieli zniżkę dla ludzi z targów i trochę specjalnie i trochę przez przypadek na te targi czekałem :)

@Aganiok__: jak dobrze, że ja tych hałasów nie słyszę :D Jedyne co to myjnia do 22 :D
  • Odpowiedz