Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +78
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
PoItergeist +43
Przeglądam sobie instagrama z nudów. Wyświetliło mi się zdjęcie byłego znajomego gdzieś z gimnazjum z jakąś dziewczyną.
Nie skojarzyłem jej więc wbiłem w oznaczenie w jej profil. Co widzę pierwsze - dupa, cycki, więcej dupy. Tatuaże, zdjęcia z imprez, patrząc po datach średnio na tych imprezach jest przynajmniej raz w miesiącu. Sugestywne seksualne jawnie fotki, fotki z jakiś wakacji na Bali czy w innej Grecji.
I teraz myślę sobie - dobra. Dzień
Nie skojarzyłem jej więc wbiłem w oznaczenie w jej profil. Co widzę pierwsze - dupa, cycki, więcej dupy. Tatuaże, zdjęcia z imprez, patrząc po datach średnio na tych imprezach jest przynajmniej raz w miesiącu. Sugestywne seksualne jawnie fotki, fotki z jakiś wakacji na Bali czy w innej Grecji.
I teraz myślę sobie - dobra. Dzień
** <-- tak oznaczyliśmy najlepsze, według nas, promocje
dzisiejszy nasz wpis zaczynamy od #banggood
LINK - #xiaomi Redmi 5 Plus Global Version 5.99 inch 3GB RAM 32GB Snapdragon 625 za $166.24
LINK - Xiaomi Redmi 5 Plus Global Version 5.99 inch 4GB RAM 64GB Snapdragon 625 za $194.08
LINK - #meizu M6s Global Version 5.7 Inch 18:9 3GB RAM 64GB ROM Exynos 7872 za $184.67
LINK - Xiaomi Redmi Note 4 Global Version 5.5 inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 za $147.59
LINK - Xiaomi Mi A1 Global Version 5.5 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 625 za $192.23
LINK - Szczoteczka soniczna #digoo DG-YS22 - nowa wersja za $18.99
LINK - Zestaw przyborów kuchennych Xiaomi Kitchen 4 Pieces Stainless Steel Scoop Sleeve za $56.66
LINK - Ładowarka bezprzewodowa #blitzwolf BW-FWC3 5W za $11.89
następnie z #gearbest
LINK - Xiaomi Power Bank 2 Ultra-thin 10000mAh za $15.99 + $5 za dostawę
LINK - #leeco Le Pro3 Elite 4GB RAM 32GB ROM za $168.99
LINK - #meiigoo S8 18:9 Screen 4GB RAM 64GB ROM za $189.99
LINK - MEIIGOO M1 6GB RAM 64GB ROM za $219.99
LINK - Xiaomi Mi 5X 32GB 4GB RAM za $195.99
LINK - OnePlus 5T 4G Phablet 8GB RAM 128GB ROM za $589.99
z #gamiss
LINK - Samochód RC HB P1801 2.4GHz 1:18 Scale RC 4 Wheel Drive Toy Car za $25.50
LINK - Dywanik 40cm x 120 cm Colorful Stripes Wood Grain Flannel Area Rug za $8.99
LINK - Lampki zasilane z #usb 5V 6W 10m Copper Wire 100 LEDs USB Decoration String Lights za $2.99
LINK - Dron #fpv #furibee H801 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro WiFi FPV za $25.99
LINK - NESPI Case for Raspberry Pi 3 / 2 and B+ by RetroFlag with Screws / Screwdriver za $13.99
z #lightinthebox
LINK - Xiaomi TV Box (MDZ-16-AB) International Version za $66.99 <-- jedna z lepszych cen w ostatnim czasie i za niecałe $2 można dokupić ubezpieczenie od VAT
z #rosegal
LINK - PEG SJ88 2.4GHz RC Bounce Car za $19.00
i na koniec #ibuygou
LINK - [Magazyn EU] Xiaomi roborock Smart Robot Vacuum Cleaner SECOND-GENERATION za $429.99**
Chcesz na bieżąco dostawać powiadomienia o promocjach?
Zobacz nasz drugi tag cebulaonlinelive.
Linki bezpośrednie:
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
Cebulowa grupa na FACEBOOKu
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień, zatwierdzając popup na naszej stronie
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @cebula_online @ChineseMobilePhones @#!$%@? @Mollo @Pijokot @vwolfi @Pjotsze @PurpleHaze @downinthedumps @KrystianEuropejski @masterhak2 @Mato @dindon1234 @paciks @ptaaq @Frexor @ktosilla @hoop @matiwoj11 @AH2V2 @Rysiu1923 @kldsk @Brajan_Kowalski @Dowluk @emtei @domi122 @dar @Pallazo @remi13 @Spiszka @Piw_Benzyna @johnny-oio @yunantea @StayAlive @Dany74 @Janocha @pepone @nihil_novi @DK13 @gorush @Irydi0n @demoos @
@cebula_online: nie kupowałem u nich nigdy, a tym bardziej nic droższego. Nie będzie przypału z tym r50. Bo cena kusi.
"Notice. Because this item is hard to resend to China from Eu country, Ibuygou does not provide the after-sale for this item. But Ibuygou can help purchase the accessories"
Czyli tutaj jawnie piszą, że umywają ręce na ten produkt.
Poluje na r50 najlepiej z EU za te ~450$ ale iboygou sobie odpuszczę jednak.
@Skrzyno sprawdzimy i damy znać