Aktywne Wpisy
wscieklizna_irl +83
xiv7 +12
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
Spotkał się ktoś z was z taką sytuacją. Aktualnie przebywam na statku i moim jedynym środkiem korzystania z internetu jest karta Virgin Mobile (używam jej aktualnie tylko w UE oraz czasami w Afryce). Virgin poblokował czy jak to nazwać moje IP dla wielu stron (nie działa mi wykop.pl siedzę właśnie przez proxy, olx czy strona logowania do mojego banku).
Dodatkowo np. apka wykopu też nie działa. W sumie 90% stron się wczytuję ale te 10% jest kluczowe dla mnie...
Dodam że jak włożę inną kartę sim jakąś lokalna np z Nigerii czy nawet lokalną z Hiszpanii wszystko na laptopie czy w smartfonie działa ok...
Dodatkowo Virgin w Afryce ograniczył mi prędkość netu do 16 KB/S chociaż płacę 2.72zł za 100kb...
W OLX wyświetla mi się taki komunikat:
"Coś się nie zgadza
Z Twojego adresu IP pochodzi ruch, który nie jest dla nas zaufany. Może to pomyłka, więc spróbuj ponownie wejść na stronę za 10 minut. Jeżeli problem się powtórzy, skontaktuj się z nami"
Link do zdjęcia nie mogę w proxy dodać przez wykop ;/
#pytanie #informatyka #virginmobile #it #telefony #telekomunikacja #komputery #pomocy #pytaniedoeksperta