Aktywne Wpisy

Pust3lnick +1
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim

Mam kompa od 2 lat i nigdy nie miałem takich przypadłości ;/
i5-6600k podkręcony na 4,5 Ghz
Radeon R9 390x
MSI M3 Z170
4x 4GB RAM Fury HyperX CL15, 2400 mhz
Zasilacz Thermaltake 630W
HDD WD Blue (system)
Gram ostatnio w #pubg i po 1-2 grze mam całkowitą zawiechę + czarny ekran. Nic nie pomaga, mogę alt + tabować, wciskać alt+ctrl+del i nic. Na chwilę odłączyłem kabel HDMI od karty i monitor normalnie stracił sygnał, a po ponownym podłączeniu wyświetlił ten sam czarny ekran więc to na pewno nie wina kabla czy monitora. Po resecie system wraca normalnie do sprawności. Myślałem, że to wina zbugowanego pubg więc uruchomiłem jeszcze raz i zagrałem... to samo. Zaktualizowałem sterowniki do najnowszej wersji... to samo. Wreszcie myśląc, że to prawdopodobnie wina karty włączyłem jakieś randomowe call of duty z VSYNC off i po 4 minutach 95-125 FPS gry ten sam black screen i potrzebny reset.
Ktoś coś?
#pcmasterrace #komputery #amd #intel
uu po gwarancji xD to pewnie pamiątki na kartuni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arkatch: ale co na tej integrze sprawdzę? Przecież nic nawet wymagającego się nie odpali...
źródło: comment_Ll6T7i5ZQRqjaW8ludU8QlbNSLc0D0Gy.jpg
Pobierzźródło: comment_6PxBiKGcoFf6ieOCQ4rlNd3EzSJFo19s.jpg
PobierzKolejna dość prawdopodobna opcja to zasilacz który przestaje trzymać napięcia po tym jak się już zagrzeje.
źródło: comment_3VCijqLMJYwgr8hWguYr0iws2tibPmXS.jpg
Pobierz