To jest trójca boża 1) Konon. Spaślak, nierób, oszust (płacz boży, wędrująca rana), menda(pisze donosy na współlokatora). Sra w majty. 2) Major - człowiek chorągiewka. Pasożyt. Szkaluje a to Grubasa a to Moczopijano. Problemy z ułozeniem zdania 3) Meksyk. Krętacz (różne ma wersję jak się dzielił kasą z Krzysztofem), olkoholik i nieudacznik wiecznej budowy
Przepraszam, że tak napisałem ogółem, ale oni są wszyscy wiecie warci. Nie trzymam strony żadnej, a wy?
@AnonimowyGoj: to prawda, że konon jest wrzodem na dupie i męczy na pewno majora swoim zachowaniem, ale są pewne okoliczności łagodzące:
1. On ma jakieś lekkie upośledzenie umysłowe / chorobę psychiczną niezdiagnozowaną 2. Przyjął tego nieroba erotomana pod swój dach, więc powinien mu być mimo wszystko wdzięczny
@AnonimowyGoj: Dobrze napisałeś, ale okoliczności tych ludzkich pasozytów są różne. Najgorszy jest Meksyk, bo nie jest ani upośledzony czy chory jak shreku z majorem, tylko zwykłym krętaczem obszczymurkiem.
@desensitization: przyjął z wyraźnym profitem dla siebie, bo w samotności mu palma odbija i musi gadać o mamusi i tatusiu do 4 ścian @Rychu_Bychu dokładnie, jedzie po Kononie jak po szmacie wiedząc, że ten nie jest normalny. To tak jakbyś cisnął choremu na downa, że chodzi z otwartą buzią. Jest to #!$%@?ństwo.
To jest trójca boża
1) Konon. Spaślak, nierób, oszust (płacz boży, wędrująca rana), menda(pisze donosy na współlokatora). Sra w majty.
2) Major - człowiek chorągiewka. Pasożyt. Szkaluje a to Grubasa a to Moczopijano. Problemy z ułozeniem zdania
3) Meksyk. Krętacz (różne ma wersję jak się dzielił kasą z Krzysztofem), olkoholik i nieudacznik wiecznej budowy
Przepraszam, że tak napisałem ogółem, ale oni są wszyscy wiecie warci. Nie trzymam strony żadnej, a wy?
1. On ma jakieś lekkie upośledzenie umysłowe / chorobę psychiczną niezdiagnozowaną
2. Przyjął tego nieroba erotomana pod swój dach, więc powinien mu być mimo wszystko wdzięczny
Meksikano to olkoholik i krętacz.
Komentarz usunięty przez autora
@Rychu_Bychu dokładnie, jedzie po Kononie jak po szmacie wiedząc, że ten nie jest normalny. To tak jakbyś cisnął choremu na downa, że chodzi z otwartą buzią. Jest to #!$%@?ństwo.
Komentarz usunięty przez autora