Czy wgranie czystego androida 7.0 na LG G4 to skomplikowana operacja? Możecie podać proszę jakieś linki do programu/softu pozwalającego to zrobić i systemu w wersji 7.0 dla LG G4 H815? Z góry wielkie dzięki.
@dr_Acula to Twój telefon, ale sądząc po pytaniu to tego nie robiłeś. Więc masz spore szanse że coś się nie uda. Chyba, że w ramach edukacyjnych to śmiało. Wiedza to zawsze wartość dodana.
@gusioo: :D rozumiem, co napisałeś pomiędzy wierszami :) @mariusz-lange: telewizory, lodówki, kina domowe. Wszystko, odpukać, działało i działa... Ja mam mega dobre doświadczenia z tą firmą. @levusek1992: czemu szok?
@levusek1992: bootloop mozna odwrócić, no ale trzeba pogrzebać. Generalnie wgrywanie softu, Odblokowywanie bootloadera wgrywanie custom ROMa to fajna sprawa. mozna przedłużyć zyci nawet starszego telefonu. Pod warunkiem, że sam wczesniej nie jebnie .
Hejka, jedliście makaron z truskawkami? Rozmawiałam z randomami z północy Polski i powiedzieli że nigdy w życiu nie jedli makaronu z truskawkami i że to musi być jakieś danie regionalne a byłam przekonana, że to danie popularne w całej Polsce i teraz nie wiem
Czy wgranie czystego androida 7.0 na LG G4 to skomplikowana operacja?
Możecie podać proszę jakieś linki do programu/softu pozwalającego to zrobić i systemu w wersji 7.0 dla LG G4 H815?
Z góry wielkie dzięki.
tutaj masz wszystko opisane
Kiedys się tym bawiłem jak miałem G2
@gusioo: czyli nie polecasz ;)
@mariusz-lange: telewizory, lodówki, kina domowe. Wszystko, odpukać, działało i działa... Ja mam mega dobre doświadczenia z tą firmą.
@levusek1992: czemu szok?