Wpis z mikrobloga

Przede wszystkim nie bierz X60t/X61t, mają one fatalny problem z zawiasem - nawet przy lekkim upadku ten potrafi się złamać, a potem ekran musisz w rękach trzymać ( ͡° ʖ̯ ͡°). Nie jestem pewien, czy seria 4 ma tak samo, ale dla pewności trzymałbym się od tabletów z daleka - nawet jeśli będą tańsze.
@TenTemuATamtenTamtemu skoro OP chce 4 lub 6 to niech bierze. Aktualnie mobilnie używam
  • Odpowiedz
@TenTemuATamtenTamtemu:
@redsPL: W zasadzie nie wiem, może i faktycznie lepiej uderzyć w X200 lub nowsze. Macie porównanie jak wygląda sprawa z klawiaturą - widzę, że dość mocno się zmieniała, starsza wersja nie była wygodniejsza?

Co robisz na X32? Generalnie mogę się po takim X40 spodziewać kulturalnej, cichej pracy a stawiając lekką dystrybucję linuxa równie płynnej pracy przy prostych zadaniach czy dostanę obuchem w łeb po przesiadce z i5
  • Odpowiedz
@szczesliwa_patelnia: Co robie na X32? Pisze, lurkuje, oglądam filmy z youtube (480p śmiga super, 720p czasami chrząknie, oczywiście nie w przeglądarce), zdarza mi się w coś pograć (ostatnio ogrywam Jazz'a Jacrabbit'a 2: The Lost Files, ale grałem też w między innymi Quake i OpenTTD). Oczywiście mam pare nowszych i mocniejszych ThinkPadów, ale czasem po prostu lubie posiedzieć z tym, jest fajnie mały.

Co do klawiatury - w X60/X61 była niezła,
  • Odpowiedz