Wpis z mikrobloga

• 0
@NieBojeSieMinusow @GhoulPolonofag A jeszcze nie tak dawno afera o sprzedawaniu po cichu lasów państwowych, na rzecz spłacania roszczeń żydowskich. Komorowski i spółka przepychali ustawę w nocy żeby było jak najciszej o tym. Politycy w jarmułkach obchodzący żydowskie święta też są urojeni. Michnik z wyborczą i innymi mediami przekłamujac prawdę na łamach ogólnopolskich czasopism, pisząc najczęściej źle o Polakach, też nie ma żadnego wpływu na opinię publiczną.
  • Odpowiedz
@skar:

afera o sprzedawaniu po cichu lasów państwowych, na rzecz spłacania roszczeń żydowskich

masz jakieś źródła? to przecież fejk news wysrany przez pisowskich trolli przed kampanią wyborczą xD zresztą, jeśli "Komorowski i spółka przepychali ustawę w nocy" żeby spłacić "roszczenia żydowskie", to gdzie się podziały pieniądze z wycinania Puszczy Białowieskiej przez PiS? xD UUU, TEORIE SPISKOWE
  • Odpowiedz
@PafnucyMaj: Jeśli Polacy są w czymś najbardziej anty- to właśnie antysemitami patrząc po moim otoczeniu. Najbardziej rozbawiła mnie scenka jak jakiś pijaczek z pustą butelką po prycie zaczepił Arabów na osiedlu (mają tam nieduży dom modlitw) a że byli ubrani w białe charakterystyczne szaty to żulik podbił i zaczął najeżdżać na Żydów mówiąc do nich coś o "judejczykach" przeciw którym należy się zjednoczyć. Nie wiele więcej usłyszałem bo przejechałem rowerem
  • Odpowiedz
  • 0
@NieBojeSieMinusow pieniadze za drewno z kornikiem? Poprzednie lata były suche, drzewa nie miały jak wytworzyć wystarczającą ilość żywicy zeby bronić się przed kornikiem, który przez to stał się plagą, środki chemiczne nie wchodziły w grę ze względu na inne zwierzeta i insekty żyjące na tym terenie. Podobna sytuacja jest w opolskim na kopie biskupiej, część góry leży po stronie polskiej, część po stronie czeskiej, wycinka trwa po obu stronach granicy. Czesi
  • Odpowiedz