Aktywne Wpisy
Mrbimbek +572
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
CLOUT_MMA +153
Wlasnie dostalem list od virgin media, z ktorym w kwietniu zeszlego roku zerwalem przedterminowo umowe na dostawe internetu i tv w zwiazku z czym zaplacilem kare 240f pomniejszona o wyblagane 20f na infolinii. Shit happens no zaplacilem bez fochow, przeprowadzilem sie zalozylem konto ze sky i sprawa zapomniana.
Wlasnie dostalem list od virgin jak zalaczony na obrazku - czytam go po raz trzeci i caly czas rozkminiam czy to nie jakis scam? Spojrzalem drugi raz na rachunki i zarowno rok temu jak i teraz wszystko sie zgadzalo, a oni mi zwracaja 102 funty za Bog wie co bez zadnego bilansu ani rozbicia skad ta suma sie wziela. Dodatkowo mnie przepraszaja i naliczaja odsetki za „czas spedzony bez tych pieniedzy” xDD
W alternatywnej rzeczywistosci wyobrazam sobie jak to wygladaloby w Polsce - przeprosiny od operatora, zwrot pieniedzy i jeszcze odsetki(!!).
Za to wlasnie uwielbiam ten kraj <3 #chwalesie
Aktualnie - £10 loyalty discount (wcześniej - 3 potem - 5 i - 7)
Komentarz usunięty przez autora
https://www.theguardian.com/money/2018/jan/15/virgin-media-broadband-contract-exit-fee
„As part of a fixed term contract with Virgin Media, you agree that you’ll continue with your chosen Broadband, TV and/or Phone services at your current address for a minimum period. This is shown in your contract, but is usually either 9, 12, 18 or 24 months.
If you decide to end part or all of your
@adriano30: Hmm, ja pytalem biorac kontrakt