Wpis z mikrobloga

Hary Pota był jednym z najsławniejszych czarodziejów w swoim świecie, ikoną walki ze złem, gwiazdą szkolnej drużyny quiditcha i miał #!$%@? cały skarbiec złota. To że w tej książce nie opędzał się od dup jest mniej realne niż to całe machanie różdżkami xD
#harrypotter
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pinkokos Swoją drogą J.K. Rowling w wywiadzie dla magazynu Wonderland przyznała, że Hermiona powinna była wziąć ślub z Harrym. Ale napisała takie, a nie inne zakończenie i już tego nie zmieni.
  • Odpowiedz
@lkg1: Przeciez często latały za nim foki :D. Szczególnie klimaty damsko-męskie zostały tak wprowadzone bardziej w 5 i 6 częsci ;d
  • Odpowiedz
@lkg1: ale on nie miał jakoś w #!$%@? dużo tego złota potem, może się mylę ale pamiętam jakiś tekst w stylu, że jeszcze trochę zostało (to było powiedziane tak, że ma już mało).
  • Odpowiedz
@lkg1: no to jest właśnie rzecz, która mnie dziwiła w potterze. nie chodzi o te szmule, ale o fakt, że potter był opisywany jako po prostu cud-dzieciak i supermen w świecie czarodziejów, #!$%@?ł voldemorta, każdy, dosłownie każdy go znał. powinien mieć fejm w hogwarcie jak taki typowy Jason w Highschool z lat 90-tych, a skończył kolegując się z kujonką i rudym z wielodzietnej rodziny
  • Odpowiedz
@lkg1: Ba, uzupeniając moją poprzednia wypowiedz - w czwartej częsci pół damskiej czesci hogwartu za nim sie uganiało zeby na balik pojśc :D
  • Odpowiedz