Weszła ostania partia DOT po 639 sat. Kupione po 122 sat. Zysk średni x3,85 // +285%. Dot polecałem tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/29030627/kupilem-jeszcze-dot-dotcoin-na-cryptopii-taki-wykr/ Na Binance weszło 75% VEN, średnio po 38666 sat. Kupione po 9258 sat. Zysk x4,18 // +318%. Linku do mojej rekomendacji nie podam, bo moderacja usunęła wpis za reflink do binance ( ͡°͜ʖ͡°) @Viraciael zrobił screena ( ͡°͜ʖ͡°) Za zyski nic nie zamierzam kupować (na razie), chcę wycofać trochę kapitału do BTC. #kryptowaluty #bcntrader
@ch00dybcn: myslalem takze na SONM, ale ogolnie analiza wykresow tutaj bym sie az tak bardzo nie sugerowal. zreszta wykres TNB nie wyglada tak tragicznie
@ch00dybcn: jutro wpłacam hajs na giełdę, mam nadzieję że pojawią się jakieś ciekawe typy, albo że przynajmniej nie jest za późno na inwestycje ( ͡°͜ʖ͡°)
@ch00dybcn: skoro wycofujesz kapitał do btc to pewnie wyczuwasz lipe na altach? Myślisz że to już? Czy to w związku ze spadkami btc które mają ewentualnie nastąpić?
Na Binance weszło 75% VEN, średnio po 38666 sat. Kupione po 9258 sat. Zysk x4,18 // +318%. Linku do mojej rekomendacji nie podam, bo moderacja usunęła wpis za reflink do binance ( ͡° ͜ʖ ͡°) @Viraciael zrobił screena ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za zyski nic nie zamierzam kupować (na razie), chcę wycofać trochę kapitału do BTC.
#kryptowaluty #bcntrader
@ch00dybcn: akurat, jak upada na ryj? ;]
@lawicko: sprzedaję partiami w miarę wzrostów
@niemasprawy: spójrz na wykres i powiedz mi, jakie są perspektywy.
@niemasprawy: wygląda tragicznie, zaufaj mi. A wykresy to 80% sukcesu.
W brzuchu czuję, że szykuje się jakiś crash altowy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)