Wpis z mikrobloga

Wracając do mojego wczorajszego wpisu http://www.wykop.pl/wpis/29217853/no-dobra-krypto-swiry-minela-8h-od-czasu-przelewu-/ chyba znalazłem winowajcę którym jest mój laptop i ja... z ciekawości zalogowałem się dzisiaj na konto binance nie na laptopie, a na PC i telefonie i co ciekawe adresy do depozytu się nie pokrywają :o ten na laptopie LYaJUMa5cDWgCGtWYiKKQMBnPJA7hHssCA i ten na pc i w telefonie LhXxcuY1xbFUA4gkxb3rvXdV7EuF1TRigT. Co najciekawsze skanując kod QR na tym przeklętym lapku wyświetla się adres z pc i telefonu, a na stronie pokazuje ten pierwszy xD. Chyba ładnie mam zarobaczonego lapka. Także tego... bezpieczeństwo to podstawa mówili ( ͡° ʖ̯ ͡°). 100 poszła do piachu, ale mam nauczkę ( ͡° ͜ʖ ͡°). #kryptowaluty
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@banger: @WhiskeyIHaze: rano przed praca na szybko poszedł skan adw cleaner i czysto. Wrócę do domu to będę skanować ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale malwarebytes i spybot search&destroy sobie ładnie działały zawsze w tle, wiec ja już nie wiem ocb ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: sprawa rozwiązana. Środki przepadły. Support wysyłał mi adres do wpłat taki sam jak na PC i tel. Ten z lapka to podmianka. Tylko dziwne, ze te ltc dalej tam leży i ze laptop po skanowaniu jest czysty ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: zaraz coś naskrobie, a wtyczka to Binance Exchange Summary. Przesiadłem się z chrome na firefoxa bo ten laptop to złom, ale sam jestem sobie winien ta wtyczka to ładny gnój. 18 użytkowników 0 recenzji. Sam dałem się orżnąć instalując ten syf niewiadomego pochodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: niby pół życia przed kompem. Stary wyjadacz. Cóż lekcja na przyszłość. dzięki, ze porzuciłeś rozwiązanie, bo dalej bym myślał ze mnie Binance oszukujo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz