@Janedoeme czekam, aż w końcu ktoś wyśle go do jakiegoś psychologa. Najgorzej, że w tym sporcie, dużo zależy od psychiki i jeśli zawodnik z tym sobie nie poradzi, to dupa. Tak samo jak w przypadku Schlierenzauera choćby. Ale wielu się spalało. Czasem trzeba sobie odpuścić i tyle. Kot chyba nie umie i to widać. Teraz wychodzi ze mnie #januszskokow xD
@historyk1k Mi się wierzyc nie chce ze jeszcze u nikogo nie był. Więc albo u jakiegoś fachowca byl, ale to nie pomaga, albo nie był bo tak o. Juz go dosyc mam, jego wiecznie niezadowolonej miny. (・へ・) Pewnie go musi niezle piec jak widzi np. takiego Żyłę ktory w zeszłym sezonie zdobył medal na mś, drugi na TCS. xD A on niby b. dobrze, ale jednak.. :D
Pewnie go musi niezle piec jak widzi np. takiego Żyłę ktory w zeszłym sezonie zdobył medal na mś, drugi na TCS. xD A on niby b. dobrze, ale jednak.. :D
@Janedoeme: W tym też może być problem, jeśli forma nie przekłada się na osiągnięcia. On bardzo chce, ale czasem czegoś brakowało. Też nie wiem w którym momencie coś się popsuło. zeszły sezon świetny, równy. Chociaż po Azji już trochę obniżył loty,
Komentarz usunięty przez moderatora
Czasem trzeba sobie odpuścić i tyle. Kot chyba nie umie i to widać.
Teraz wychodzi ze mnie #januszskokow xD
Juz go dosyc mam, jego wiecznie niezadowolonej miny. (・へ・) Pewnie go musi niezle piec jak widzi np. takiego Żyłę ktory w zeszłym sezonie zdobył medal na mś, drugi na TCS. xD A on niby b. dobrze, ale jednak.. :D
Heheh
@Janedoeme: W tym też może być problem, jeśli forma nie przekłada się na osiągnięcia. On bardzo chce, ale czasem czegoś brakowało.
Też nie wiem w którym momencie coś się popsuło. zeszły sezon świetny, równy. Chociaż po Azji już trochę obniżył loty,