Aktywne Wpisy

ProstyHuop +24
#przegryw koledzy pisze chyba ostatni post na tym tagu bo się na nim nie odnajduje. Okazuje się ogułem że każdy tutaj ma jakiś kolegów na jakimś discordzie i se gadają (do tego wychodzi że są grupy huopskie podzielone i są wojny) a do tego wyszło że znają huopy tego scatmana a ja nie znam a do tego jeszcze wszystkiego każdy zaczął pisać że ja gej ja gej a ja nie

Nie_bo_ty +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#skoki
Wszystko,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Robiłem podobnie z
@Bonnie_Bear: u mnie też, mimo że suma wyrzuceń z kostki dawała przedział 3-18 (długość najazdu) to nie było tych samych odległości z tego samego punktu. Prowizoryczny najazd był złączeniem 3 czy 4 modułów. Łączenia były nierówne i czasem hamowały ludka z lego. Do tego, tor miał dwie szyny na których w oryginale jeździły samochody, tak
Była narysowana skocznia z rozbiegiem i zeskokiem na kartce, a nad zeskokiem były rozrysowane kwadraciki. Pierwszy rząd miał ich sześć, tyle ile różnych kombinacji kostki - tyle ile się wyrzuciło można było się przesunąć do przodu tzn w prawo. Po jednym rzucie spadało się poziom w dół, na kolejne kratki, szkopół w tym, żepod powiedzmy pierwszymi dwiema nie było nic niżej i skoczek