Wpis z mikrobloga

@dzwigowymichal: Spróbuje jeszcze raz, możne moderator w końcu wrzuci coś na stronę oryginalnego poza kotkami We wakacje udałem się samotnie w podróż rowerem dookoła alp wyjeżdżając z Krakowa i dojeżdżając do Marsylii. Trawło to 67 dni. W tym okresie pokonałem 38 przełęczy o wysokości ponad 1500 mnpm w tym 8 powyżej 2500m npm. Łączna suma różnicy nachyleń to koło 30 km przejechanych "pod górke" a długosc trasy to 5k km.Przedstawiam Wam dość inspirujący i motywujący do życia filmik.
https://www.youtube.com/watch?v=wtn7SX19GUk
  • 4
  • Odpowiedz
@MangoMangoMango: srednio bagaż 30 kg w tym standardowo apteczka której w ogóle nie kozystałem, gps marki miocyclo 200 który nie mial wbudowanych map swajcarii i francjii wiec w tamtych stronach kozystałem z map googla, kamerka gopro hero 4 , 2 powerbanki, panel sloneczny i to co potrzebne do spania namiot 2 osobowy karimata spiwór, ksiazke lema solaris. reszta to prowiant zeby starczylo na 3 dni bo czasem nie bylo zadnego
  • Odpowiedz
@MangoMangoMango: nie znam sie na wykopie, jestem co prawda biernym uzytkownikiem czesto tu zagladam zeby otrzymac jakies w miare rzetelne informacje co sie wydazylow ciagu dni, a takto siedze po 10h w pracy i za bardzo nie mam zczasu zeby przegladac internety
  • Odpowiedz