Wpis z mikrobloga

• 7
Co chlejecie na sylwestra?
Ja mam dylemat, a i pytanie...
Barszczyk serio jest dobrym kompanem żołądka przy popijawie?
  • 24
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@powaznyczlowiek ale barszczyk też jest tłusty. Przecież nie będzie z torebki robiony.

Znajomki mówią, że najlepszy eliksir na nie pożyganie się, ale ja węsze zarzutkę xd
  • Odpowiedz
@Drug: czekaj mówiliśmy o wódzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tej to fajne 0.5 kupisz za mniej niż połowę tego w okolicach stówki sporo fajnych rzeczy da się kupić ale imho jeśli zamierzasz obrócić cała butelkę na raz to tylko wódka no chyba że jesteś smakoszem win
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@powaznyczlowiek ja bym z chęcią pił porto cała noc xd, ale musiałbym pić sam i byłbym jedyna osobą z winem na imprezie, chyba żeby się jakiś różowy przyłączył.
Nie na raz, chcę wyglądać jak człowiek gdzieś tak do 2 przynajmniej xd.
Wodę pijam baaardzo rzadko, jakoś raz w roku, stąd pytanie co kupić żeby dało się to wgl pić
  • Odpowiedz
@Drug: z wyższej półki bierz Finlandię ze średniej Ogińskiego z niższej Wyborowa - nie kupuj nic droższego jeśli nie jesteś smakoszem ani nic tańszego bo szkoda wątroby i straconego dnia ;) lepiej tez dopłacić niż oszczędzać. Jeśli koniecznie chcesz się z czymś drozszym pokazać bierz whisky ale nie polecam się tym upić srsly ;)
  • Odpowiedz