Wpis z mikrobloga

Wszedłem pierwszy raz od jakiegoś czasu na patostreama, padło na Byskrzata... i ja pierdzielę. Chyba miałem zbyt długi rozbrat z patusami, bo skala głupoty po praktycznie kilku sekundach mnie przeraziła, a z każdą minutą to potęguje. Tym razem dowiedziałem się od karła ze Strzegomian, że jeśli jakaś osoba (niezależnie jaka) powie, że jest zdrowa, to jest zdrowa. Czyli według tej definicji Tajfun i Gocha są zdrowi, bo przecież oni twierdzą, że alkoholikami to absolutnie nie są. Na kij nam w ogóle lekarze? :)

Druga kwestia, widzę, że jakaś "drama" Mniszka-Byskrzat. Ciekawi mnie, w jakim celu ta Mniszka w ogóle tak głęboko wchodzi w środowisko patusów, skoro sama do nich nie zależy. I interesuje mnie jakiś inny argument niż "atencja". Bo jaki jest sens nazwania menela menelem? Pod Żabkę też chodzi i wyzywa tamtejszych żuli? To mniej więcej podobna sytuacja. Nie może prowadzić tych streamów tak, jak np. ta Besi, która od patusów trzyma się z daleka? To odpowiednia polityka prowadzenia streama przez dziewczynę. Nie wiem, na cholerę ocierać się non stop o patusów.
#bystrzaktv #danielmagical #patostreamy
  • 1