Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
NightRock +157
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
- Ładowarkę samochodową
- Kabel USB
- Rysik
- Papiery do Larka
Jedyne za co wygrana osoba musi zapłacić to za przesyłkę Paczkomatem gabaryt A - także ok. 8 zł. Zwycięzca zostanie wybrany spośród plusujących przez mikrorandom dziś o 22. Także plusować i wygrywać ;)
No nic bęben maszyny losującej został zwolniony, And the winner is: @gryzon_c Gratuluje i zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej w celu omówienia szczegółów wysyłki
Z tego względu, że większość plusowała ten wpis "na pałę"