Wpis z mikrobloga

@prodigi sturidge i buffony poniżej 50k, reszta w tych samych okolicach, trochę ponad 50k, jak wypuszczają jutro to co mają wypuścić czyli Pele + vieira to powinny po ok 70-75k chodzić, ta ps4
@djnorbert teraz 83 nie, możesz srebrnych z mls wykupić w piątek może dropnac, to samo pro league, do tego op srebrnych z bpl fra1 calA, Francuzów itd bo eliminacyjny turniej do ligi weekendowej za tydzień ma srebrnych graczy w wymaganiach, 83 parę dni temu poniżej 1k chodziły, na buffonach itd plus centralnych ikonach jeszcze zarobić można ale musiałbyś posnajpowac
restartujesz futa

@puregecko: ok, bo normalnie jest 5 unassigned. Już nie raz chcialem coś podobnego zrobić i obładowywałem się po kurek czyli 155 kart :( Nie wiedziałem o tym sposobie a jest on w sumie mega prosty :) dzieki!
@miosz no unassigned chyba jest bez limitu, miałem lekko ponad 2000 kart, ale są też minusy, nie można otwierac paczek, czasem po meczach samo wyskakuje więc trzeba restart neta, z paczkami nir kłopot bo i tak na toty chomikuje już miesiąc ale do pirlo się musiałem dokopac w końcu żeby sbc skończyć
@tomaszek86 niet, to 2 karty nie związane ze sobą, jest jedyna opcja taka, że EA może #!$%@? i wypuścić mls w marcu bo rusza nowy sezon z nową drużyną która obecnie nie ma wg graczy a jest w bazie danych, ja i tak wykupiłem całe mls i pro league za discard więc mogą leżeć