Aktywne Wpisy
marian-stefan +203
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
enforcer +405
Zdjęcie to to raczej takie w ramach #heheszki niż wyznaczania prawdy lub przypominania dawnych czasów.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Także z fartem mordeczki!
Większość uważa, że jesteście szarańczą i nie szanujemy was.
Słowo pomarańczki > zielonką ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Rozpustnik: Mają ogromnie wiele wspólnego. Nie uważają tego za nic złego "była wojna, to się strzelali i zabijali", "jak wszystkich zabijali, to skąd wiadomo co się stało i kto zabił" etc.
Oczywiście mówię tylko o tych ukraińcach, z którymi ja miałem kontakt,
@Floop: Ale mylisz pojęcia i mówisz zupełnie o czymś innym.
Ludzie, którzy mają pretensje do Ukraińców, nie mają tych pretensji na zasadzie "ooo jakies ukraińce w straszliwy sposób zamordowały 100k Polaków, teraz bijmy każdego ukraińca z tego powodu".
Tylko na zasadzie "ooo, jakieś ukraińce praktycznie modlą się do ludzi, którzy byli odpowiedzialni za straszliwe zatorturowanie 100k Polaków. Wyrzućmy ich z Polski