Aktywne Wpisy
bluzgajacy +747
#p0lka Zauważyliście, że jak się jedzie samochodem to w korku jak chcesz wyjechać z ulicy podporządkowanej to nigdy kobieta cię nie wpuści? Z okularami przeciwsłonecznymi na nosie i podniesioną głową udają, że cię nie widzą, mają na ciebie totalnie #!$%@?. Wpuści cię dopiero jakiś facet
HuopWsiowy +71
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
#kryptowaluty
Jakiś czas temu wrzuciłem 10$ w SC, w sumie bez celów zarobkowych tylko tak o, żeby zobaczyć czy te kryptowaluty są warte coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wypok_smieszne_obrazki: pomyśl jaka musiała by być astronomiczna kapitalizacja tego. Bez przesady. 1 dolar to był by cud.
Będę trzymał w takim razie moje monety, może urośnie dużo, a może nie. Zarobić już zarobiłem(oczywiście jak wypłacę pieniążki) :P
@bT4tgL:
SC jest dość rozpoznawalny - to podstawa. Wydaje się być liderem na płaszczyście przechowywania danych (w blockchain), wiec i potencjał do spompowania ceny jest duży
Ma teoria jest taka, że ludzie którzy wkupili się w koparki do SIA zadbają o to aby cena nie byla niska
@inpir
@KucykMocy Masz rację, może tak być. Dodatkowo teraz ludzie kopia SC i ETH na jednej maszynie i SC traktują jako bonus i od razu to sprzedają. Z nowymi koparkami do kopania jedynie SC może się to zmienić. Tak jak mówi @KucykMocy