Wpis z mikrobloga

Myślicie, że #siacoin może urosnąć do większej kwoty rzędu 1dolar i więcej? Czy raczej będzie cały czas w granicach kilku centów. Pytam, ponieważ nie mam za dużo SC i zastanawiam się czy może przesiąść się na coś innego(gdyby urosło do 1$+ to byłbym zadowolony z tego co mam) Wiadomo spekulacje, spekulacje, ale może ktoś ma jakąś ciekawą teorię?

#kryptowaluty
  • 18
  • Odpowiedz
@ACoTam2: już zarobiłem ponad 300%, ale jest to kwota ~30$
Jakiś czas temu wrzuciłem 10$ w SC, w sumie bez celów zarobkowych tylko tak o, żeby zobaczyć czy te kryptowaluty są warte coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@inpir: Moja teoria miesiąc temu była taka, że to coin z niesamowitym potencjałem, który nigdy nie będzie kosztował więcej niż 0.1$. Po tym co się teraz #!$%@? to wiem tyle, że nic nie wiem. Jak coiny z dupy kosztują tyle kasy to i sc może skoczyć do dolara pod warunkiem, że produkt będzie działał i dojdzie do tego dobry marketing. Ale #!$%@? wie tak na prawdę. Rynek jest tak #!$%@?,
  • Odpowiedz
@bT4tgL: no właśnie, zastanawia mnie na przykład jak LIST, albo IOTA wybił się ponad tą barierę paru $.
Będę trzymał w takim razie moje monety, może urośnie dużo, a może nie. Zarobić już zarobiłem(oczywiście jak wypłacę pieniążki) :P
  • Odpowiedz
@inpir: Nie twierdzę, że to urośnie. Ale na bank kiedyś ludzie, którzy mieli BTC mówili podobnie i teraz żałują ;) Powodzenia. A SC w porównaniu do takiego LISKa ma wady - bardzo duża emisja i zerowy marketing.
  • Odpowiedz
@bT4tgL: @inpir
SC jest dość rozpoznawalny - to podstawa. Wydaje się być liderem na płaszczyście przechowywania danych (w blockchain), wiec i potencjał do spompowania ceny jest duży
Ma teoria jest taka, że ludzie którzy wkupili się w koparki do SIA zadbają o to aby cena nie byla niska
  • Odpowiedz