#xiaomi #telefon #redmi4x #redminote4x cześć mirki i mirabelki. Mam pytanie. Redmi 4x miał na pokładzie helio x20? I czy helio x20 z note 4x jest dużo wydajniejszy niż snapdragon 625. I czy będę zawiedziony kupując redmi 4x 4/64 w porównaniu do redmi notę 4x z helio na pokładzie?
@Potfur: czas pracy na baterii od rana do wieczora lekką ręką, netflix, internet, łatwe pisanie, bo obecny IP 5S jest za mały, czasem jakaś fotka, gry,
@szalony-swir: jak masz 5s to note może być szokująco wielki. Idź do sklepu albo zagadaj do znajomych pomacać telefon 5.5" bo może to nie dla ciebie. Jeśli będzie ok to kup Redmi note 4 global Jeśli za duży to kup Redmi 4x global 3/32
@Potfur: a mogę wiedzieć czemu polecacie wersje global? W czym jest lepsza ? IPhone kupiłem tylko dla tego ze ziomek mi oddał za 400zl po wymianie baterii i ekranu, Wiec wziąłem ;) ale jest strasznie papierowy, drobny upadek jak wysiadałam z samochodu, jeb 1/5 ekranu odpadła xd
Część druga bitwy. 4 minuty znamienitej zabawy. Rumińskie pięści vs miętki rogal. Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku #heheszki #rumun #crossmemizm #blender
@szalony-swir: Nie. Ma Snapdragona 435.
625 jest bardziej energooszczędny ale mniej wydajny od x20, nie wchodz w to.
Redmi note 4 global
Jeśli za duży to kup
Redmi 4x global 3/32
I tyle w temacie :)
@szalony-swir: Redmi Note 4 Global jeżeli nie przeszkadza ci 5,5 cala.
@szalony-swir: Nie.