Aktywne Wpisy
robert5502 +583
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Mirellllssse +14
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
Twom zdaniem "łuk" na egzaminie WORD powinien być dalej jego częścią?
@frikuu: chodzi właśnie o to, żeby wyeliminować takie zachowania. a jak ktoś nie potrafi zrobić łuku to niech #!$%@? jeździć na rowerze.
jedyna rzecz z która się nie zgadzam jeżeli chodzi o łuk, to brak możliwości zatrzymania się w między czasie. tego jednego nie rozumiem. czy to stwarza jakieś zagrożenie na drodze, czy o co chodzi, że nie wolno tego zrobić?
Nie wiem skąd ten płacz u kursantów o ten łuk, banalne zadanie egzaminacyjne. Jak się szkoliłem to tylko instruktor mi powiedział na czym polega, wyjechałem i zrobiłem.
Nie wiem w
Egzaminator odpowiada za niego i nawet ryzykuje swoim życiem więc on ma to w dupie ile jest tych zadań.
Chcesz nam powiedzieć, że osoba która nie potrafi zrobić łuku gdzie jest w stanie zrobić to kursant po 2-4 godzinach jazd albo nawet od razu,
Tak jak wyżej było też wspomniane przez @Koggz . Jestem przeciwny temu zadaniu w obecnej formie na B. Jak już to powinien być bliższy formie jak na wyższych kategoriach - czyli bardziej że masz określony czas, ale możesz się zatrzymać na łuku czy nawet zrobić sobie 1 korektę do przodu.
Jeśli ktoś się uczy w takiej pseudo szkole to nawet jak zaliczy łuk to pewnie prędzej czy później zrobi błąd na mieście.
Łuk czy inne zadanie, obojętnie. Byle by egzaminator miał możliwość sprawdzenia czy taka osoba w ogóle panuje nad pojazdem.
Wypadki na łuku się zdarzały także wiesz ( ͡° ʖ̯ ͡
Komentarz usunięty przez autora
@frikuu: czyli pokazujesz, że kursant pod wpływem stresu na mieście będzie napieprzać po samochodach? Bo większość oblewa za najechanie na tyczkę/wyjechanie przez linię. Wolałbym żeby taka osoba nie zdała. Sam zdaję pojutrze egzamin kat C. i wiem, że jak nie zrobię łuku poprawnie to nie mój czas, tak samo jest na B.
Komentarz usunięty przez autora