Wpis z mikrobloga

Wczoraj bylo ladne strzyzenie shortowcow. Ciekawe jak nasz wykopowy fascynat shortow z 500plus. Nic nie pisze chyba jednak chleb ze smalcem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#bitcoin
  • 10
  • Odpowiedz
@Marcinowy: Jak narazie najwięcej to 14k w ciągu pół dnia wyciągnełem. A tak jest różnie 6 - 9 kafli. Kiedyś były to o wiele mniejsze kwoty.

Negatywne opinie bo zapewne dali dupy i zostali ogołoceni. Trzeba mieć swoje pieniądze aby grać na opcjach. Jak wejdziesz w czerwone to trzeba najpierw wyłożyć swoje siano , aby utrzymać pozycję . A jak nie masz $$$ na utrzymanie pozycji to zamykają ci pozycję ze
t.....n - @Marcinowy: Jak narazie najwięcej to 14k w ciągu pół dnia wyciągnełem. A ta...

źródło: comment_Kq7qOjvSzeqGdtwB0x38DkGlAWf3wtIn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Marcinowy: 18% narazie płaciłem , ale teraz raczej mi wzrośnie chyba do 28%. Nie byłem jeszcze u księgowego to ci nie powiem dokładnie.
Teslą ? W życiu , wolałbym już czkać na Jaguara I-pace który niedługo wyjdzie jeżeli już musiałbym kupować elektryka.
Prowadzę skromne życie , mam starego jaguara , nic wielkiego , ale 400Nm jest, wolę kupić niedługo kolejne mieszkanie za gotówkę i dać je na wynajm niż kupić sobie
  • Odpowiedz
@lichwiarz: Odradzam granie na plus500 bo umoczysz , tu się nie gra na farta , tylko trzeba wiedzieć co się robi, są duże opłaty stałe za otwarte pozycje i dodatkowo jeżeli ci nie wyjdzie bet to odrazu musisz pokryć z własnej kieszeni stratę , a jak nie masz wystarczającej ilości środków to musisz szybko dobić, bo innaczej zamkną ci pozycję , i nie utrzymasz pozycji otwartej do lepszego kursu.
  • Odpowiedz