O co może chodzić takiemu #rozowypasek, z którym się jakiś czas temu spotykałem, ale jej się odechciało, który teraz - znaczy wczoraj o 23 pisze "hej" "jak tam?", po czym na odpowiedź "w porządku, czemu pytasz?" zapada się pod ziemię i udaje, że nie odczytała ¯\_(ツ)_/¯
@Matyson: ogólne problemy z psychiką. Miałem to samo. przestalismy sie spotykac a pozniej raz na miesiac sms w nieimprezowych godzinach "hej, co tam". Po probach odpisania i rozkrecenia rozmowy gadka się kończyła i wracała znowu po iluś tygodniach "hej, co porabiasz". #!$%@? boty jakieś. Babie to tylko syna zrobić i nie pozwolić za dużo myśleć :D:D:D
@Matyson: Miałem podobnie. Super dziewczynę poznałem na grillu, wziąłem numer i piszę w okolicy weekendu, a ona że nie ma czasu, bo egzaminy, że zaraz wraca do domu i jej nie będzie w Krakowie. No więc zapał zmalau. Potem przy piwie kumpel wysłał jej zdjęcie kruka (żeby nie było to taki do odstraszania gołębi). Chwilkę pogadaliśmy, bo promile były i koniec. Tydzień później wysłała naklejkę na fb. Pytam, o co chodzi
#wtf #logikarozowychpaskow #zwiazki
O co chodzi