Aktywne Wpisy
Eh i chyba dupa. No cóż życie.
Mieliśmy uzgodnione (z jej strony), ze do 1 września dajemy sobie czas, odpoczynek od siebie. Przez ten czas mamy pomyśleć czy idziemy dalej ze sobą. Dwa lata związku, wiek bliżej 30. Nie piszemy, nie widzimy się itd. No cóż - ok. Wyprowadziła się do mamy, ale zabierając tylko kilka rzeczy. Ja na razie bardzo aktywnie wykorzystałem ten czas - szukając tego faceta jakim byłem kiedyś.
Mieliśmy uzgodnione (z jej strony), ze do 1 września dajemy sobie czas, odpoczynek od siebie. Przez ten czas mamy pomyśleć czy idziemy dalej ze sobą. Dwa lata związku, wiek bliżej 30. Nie piszemy, nie widzimy się itd. No cóż - ok. Wyprowadziła się do mamy, ale zabierając tylko kilka rzeczy. Ja na razie bardzo aktywnie wykorzystałem ten czas - szukając tego faceta jakim byłem kiedyś.
Williams poza sprawdzeniem RK w Abu Dhabi na testach posezonowych liczy na to samo? Kamery, aparaty, wszyscy opisują, tylko kibiców mniej. Social media nakręcone w najlepsze. Stężenie hajpu narasta i bum!
OFICJALNE OGŁOSZENIE!
Nie ma innego wyjaśnienia dlaczego przekładają decyzję, ewidentnie chcą sprawdzić go w Abu Dhabi, a do tego jest to wielki potencjał marketingowy.
Nie wiadomo jak w tym wszystkim zachowa się Felipe. Płakać na Interlagos czy nie płakać? Trzeci raz za rok chodzić z flagą byłoby już nieciekawie...
A może decyzja podjęta, tylko czekają z ogłoszeniem?
#kubica #shitwykopsays
@bumbon
Ciekawi mnie czy jest możliwość wystawienia Kubicy, w którymś z piątkowych treningów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To by było piękne ;)
Ale porównanie było by bardziej miarodajne na tle konkurencji