Mirabelki, mam pytanie do #wlosomaniaczka Musiałam ściąć duuuzo włosów po nieudanym rozjaśnianiu, wyrzuciłam około pół roku zapuszczania w kibel z własnej głupoty (╥﹏╥) Jakie znacie preparaty na porost włosów? Albo jakieś inne skuteczne sposoby? Jakich olejów używacie? I jest w ogóle możliwe zapuścić włosy i rozjaśniać co jakiś czas? Oczywiście u fryzjerki, bezpiecznie, nie sama w domu. #wlosy #pielegnacjawlosow
@Masakracja odkąd ją oglądam kondycja moich włosów się bardzo poprawiła, dodatkowo prowadzi konsultacje, no i jeśli jesteś z Wawy to ma swój sklep, można ją odwiedzić :D
@Masakracja: Zamierzasz je regularnie na całej długości rozjaśniać, czy tylko odrost? Jeśli to drugie to raczej nie widzę problemu żeby je zapuścić, chociaż będzie to trochę bardziej powolny proces. Pięlegnuj, olejuj, podcinaj końcówki. Wybór olejku to sprawa indywidualna :)
@tsssuu: chcę je jeszcze ciut rozjaśnić na całej długości ale raz, jak osiągnę kolor jaki chce, później odrost, wiadomo. Dzięki wielkie za ta grafikę!!!
Musiałam ściąć duuuzo włosów po nieudanym rozjaśnianiu, wyrzuciłam około pół roku zapuszczania w kibel z własnej głupoty (╥﹏╥)
Jakie znacie preparaty na porost włosów? Albo jakieś inne skuteczne sposoby?
Jakich olejów używacie?
I jest w ogóle możliwe zapuścić włosy i rozjaśniać co jakiś czas? Oczywiście u fryzjerki, bezpiecznie, nie sama w domu.
#wlosy #pielegnacjawlosow